Binnur-cam Kızlar bugun ne zaman foruma girsem sürekli reklam cikiyo hic bisey bakamiyorum sizdede öylemi???
Qnl Binnur-cam aynen öyle böyle giderse Silicem uygulamayı zırt pırt reklam giriyor hiç uğraşamam da bekleyemem de
Binnur-cam Mavidunyamm gercekten oyle kasıyo bi an reklam bitmek bilmiyo anlamadim noldugunu onceko gunlerde hic boyle degildi
Binnur-cam Aaaysee tam size yazacam gene bi reklam kufur etmemek icin zor tutuyorum valla anne karninda uşağım duyuyoo 🤣
Mavidunyamm Tubatgn “ her hafta genel sıkıntı var diyerek reklam yorumlarımıza cevap veriyorsunuz bir bitmedi şu sıkıntınız ” bunu da iletin ekip arkadaşlarıniza
Mavidunyamm NaimeYilmaz peki atayım 1 dakika içinde 2 reklam çıktı ekran aldım hatta bunu yazarken 3. Reklam çıktı 🙄 empera diye 🤦
Eren_umay2 Binnur-cam şuan bende de öyle tam giriyorum anında reklam şuanda bile yani yazım yarım kaldı reklam çıktı yine saniye başı reklam ya🥴
Mrvrntsv İndiren kullanan çok para kazanma devri başladı işte reklam alıp duracak kim kurduysa . Çok can skcı gerecktende
NaimeYilmaz Mavidunyamm Bu bir teknik sorun eğer cihaz bilginizler birlikte iletirseniz ben de ileteyim reklam ekibimize