minikmucizeemaak 2 gün önce verdiğim kan sonucu 23.3 çıktı bugün tekrarladık 16.57 ye düştü adetim normalde perşembe günüydü doktor kimyasal gebelikten şüphelendi sizde yaşadınız mı ? Kimyasal mı acaba
myangelson minikmucizeemaak büyük ihtimalle kimyasal olacak değer düşmeye başlamış belki de adet gününde kanama göreceksin canım erken ogrenmissin biraz gecikme olmadan öğrenince bazen kimyasala da donebiliyormus erken olduğu için
myangelson minikmucizeemaak yani düşüşe geçmiş adet günün de gelmemiş büyük ihtimalle gebeliğe dönüşme ihtimali yok gibi olsun hayırlısı böyleymiş rabbim en hayırlı zamanda sağ salim kucagini doldursun canım🙏🏻🤍
guzelanne01_ minikmucizeemaak canım bendede böyle oldu adet olmadım yaptırdım 34 çıktı sonra kanamam başladı 1 e düştü ,gebelik olmadı yani arkasında tekrar hamile kaldım ama zaman geçmedi bence iyi bi durum gebelik hazırlığı oluyor en azından vucutta inşallah rabbim sende yükseliş nasip eder
minikmucizeemaak guzelanne01_ yeniden hamile kaldığınızı ne zaman öğrendiniz ? Rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin🤲🏻💛 Bende çok sevinmiştim haftaya keseyi görürüz demişti sma nasip değilmiş çok üzüldüm
guzelanne01_ minikmucizeemaak hiç üzülme canım hiç annelik heyecanı gebe olamayan malasef anne adaylarımız var hamd olsun sen hamile kalabiliyorsun hemde vucudun hazırlık yapmış oldu Allahın izniyle hemen olur hiç merak etme düşük kürtaj boş gebelik sonrası bende çevremdede hemen hamile kaldı
minikmucizeemaak guzelanne01_ Benimde ilk gebeliğimdi kimyasal olsa da 🥹 Allahım tekrar basip etsin aratmasın inşAllah bana da herkese de ❤️
myangelson minikmucizeemaak rabbim hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻🤍 her namazda dua ediyorum hepimize🤍