Herkese selam🌸
İlk önce burda bir post açmıştım doğum sancısı mı diye☺️ arkadaşlarım okuyanlar belki hatırlar 36+1 ken doğum yaptım
İlk önce cumartesi akşamı hiç bir şeyim yoktu ama o gün böyle bir enerji patlaması hakimdi neyse saat 11 buçuk gibi duştayken nişanım geldi ama ben anlayamadım duşta geldiği için gece 1 çeyrek felanken artık sancılanmaya başladım 15 dakika da 1 geliyordu daha sonra 8 dakikalara felan düştü doktorumla konuştuk hastaneye geçtik neyse ben dedim ne olur ne olmaz eşyaları alıyım belki doğururum 😬
Hastaneye geçtik ilk NST ye bağlandım düzensiz sancılarım çıktı ebe dedi ki daha doğumuna var bugün doğurmazsın daha sonradan alttan muayene edince 5 cm açıklık olduğunu söyledi tabi ebede şok bende şok 😬😅
Yatan hasta katına çıktık yarım saat 1 saat sonra doktorum geldi pazar günü 12 felandı sanırım saat
Alttan muayene etti güldü ebeye baktı bir daha kontrol et bak bakalım kaç diye ebe tekrar şok tam açılma olmuş hocam dedi bunların hepsi tabi 1 saat içinde oluyor 😬😂
Sonra hadi Doğumhaneye gidiyoruz gözün aydın kavuşucaksın felan tabi ben şoktayım vs sonra bana serum taktılar doğumhanede sancılarım artık daha şiddetlendi ıkınma hisssi zaten vardı doktor suyumu patlattı sonra ıkın demeye başladı yanlış hatırlamıyorsam 4. ıkınmamda kızımı kucağıma aldım biraz da vakum sayesinde oldu çünkü hem uykusuzdum hem bir şey yememiştim ve enerjim sıfırın da altındaydı hatta doğum da bayılıp tekrar kendime gelip ıkınıp tekrar bayıldım sonra hatırlayınca çok güldüm 😬
Bu arada benim acı eşiğim çok düşük olduğu için benim 2 kat daha fazla canım yandı arkadaşlar ama korkulucak hiç bir şey yok eşim de geldi doğuma ama ben ayılıp bayılınca bir de eşimin kolunu parçalayınca doktorum adam şok geçirmesin dedi 5 dk sonra çağırıcam seni dedi onu çıkarttı
Sonra zaten kızım doğdu aradan ½ dakika sonra ama nasıl bir rahatlama anlatamam böyle kuş gibi hafifledim bu arada kesi felan olmadı sadece iç tarafta ufak bir yırtık vardı 2 dikişim var içerde o kadar
Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın arkadaşlar doğumu yaklaşan arkadaşlarım (Allah bir avazda kurtarsın inşallah ) hakkınızı helal edin 🙏🏻🌸🤲🏻
Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim 🌸