Kızlar geçen sene ilk doğumumu gerçekleştirdim özel bir hastanede. Doktorum cok iyiydi. 2. Gebeliğim icinde aynı dr.u tercih etmek istedim ama dr özel klinik açmış kendine. Herneyse sağlık sigortam var yine karşılıyor. Ben yine ona gitmeye basladım 17. Haftamdayım. Ama maalesef hastanedeki rahatlık olmuyor mesela tahlil istiyor tekrar hastaneye gitmem gerekiyor sevk yazıyor ben hastane arıyorum vs vs. bir de mesela doğum icin anlaşmalı hastanelerimiz var dedi ama dışardan özel doktor getireceğim için sigortam belli bir kısmını da karşılamayacak. Maddi ve manevi olarak biraz zorlayacak gibi gözüküyor. Neyse değiştirelim eşimle direk doğum yapcağım hastanede devam ederim bir doktorla dedim. Ama bu özel doktoruma karşı mahçup hissediyorm kendimi. Her gittiğimde 2. Ye randevu veriyorlar bir kere telefonda iptal ettim randevuyu daha sonra alırım dedim aynı gün asistanı doktorun kendisi vs aradı ertesi gün asistan wp. Tan yazınca tekrar randevu almak zorunda kaldım. Belli bir ahbaplık dururumuzda olustu ama ben değiştirmekte istiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim fikir verir misiniz?