1oguzannesi 4 haftalık olanlar yokmu taze anne adayları. Nasıl gidiyor merak ediyorum benim ara ara bel ağrım kasık ağrım adet olacak gibi ağrılarım var 🙁
Cinarinannesii_ 1oguzannesi Bizde susam tanesi kadarız 🙃 aslında şuan sadece idrar testine göre kesin gebelik var kanı henüz dün verdim daha sonuç alamadım benim de arada kasık ağrım oluyor başka bişey yok çok şükür 😊
Ayezhanim 1oguzannesi canım bende de bel agirisi daha doğrusu kuyruk sokumu ağrısı oluyor ama oturunca üstüne daha çok hissediyorum koku hasasiyeti başlamış ufaktan ikinci gebeliğim bakalım daha muayneye gitmedim betanin yükselmesini bekliyorum 💕
Momy_eyyuptalha 1oguzannesi hayırlı olsun inşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️ sen Marta doğum yapmadin mi 😂
jarmzalu 1oguzannesi ayy🥹 bir zamanlar biz de susam tohumu kadardık, şimdi pazı büyüklüğünde olduk😂 zaman ne çabuk geçiyor🥲 herkese sağlıklı hamilelik dilerim🙏🏻💕
1oguzannesi Gulirmak önceki hamileliğimde böyle geçti buda öyle kasık bel ağrısı ile geçiyor. Ağrı kısmını sevmiyorum 😄
1oguzannesi Ayezhanim benimde ikinci gebeliğim, ağrılar dışında bişeyim yok henüz. Haftaya gideceğim kese bakılması için bakalım görebilirsek 😄
1oguzannesi Momy_eyyuptalha amin inşallah 🙏sürpriz meyvemiz buda bizim ailecek herkes şoklarda ama herkes mutlu. Rabbim gönderdiyse meleğimizi vardır bir hikmeti dedik. 😄🙏
1oguzannesi Ayezhanim en son cuma verdim 119 du dahada vermedim direk kese için haftaya gideceğim inşallah, bence haftaya gidin 4 haftalıkken gittiğimde alttan bakılmıştu oğlum da öyle göründü bilmiyorum ben alttan ultrason sevmiyorum😄 o yüzden bekliyorum
1oguzannesi Ayezhanim bazen sağ bazen sol da ağrı oluyor ama genellikle sağda hissediyorum ağrı batma tarzında
1oguzannesi jarmzalu pazı ne kadardı unutmuşum kız bu ikinci, evet su gibi geçiyor zaman bende oğlum da düşünürdüm bu haftalar geçiyor mu diye ama bir anda kucagıma aldım bende anlamadım ne ara doğdu ne ara büyüyor 😂
mervemom58 Hayırlı olsun güzel anneler ❤️ bizde 4+6 haftalığız miniğim bana da günde 5-6 defa alt karında varlığını hissettiriyor😆 sanırım rahim büyüdükçe baskı yapıyor kasıklara ondan öyle ağrımız oluyor ilk 3 ay ara ara olurmuş böyle
1oguzannesi mervemom58 evet, ağrılar normal diyor doktor şükür kanama olmadığı sürece. Rabbim hepimizi sağlık ile kavuştursub bebeklerimize 🙏
Ayezhanim 1oguzannesi mutlaka rabbim hagirli uğurlu evlat eylsein inşallah ben istiyordum bir kızım var ona kardeş istiyorduk rabbim aratmadı elhamdülillah 🤲🎀
Momy_eyyuptalha 1oguzannesi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🥰 nasibi varsa kimse engel olmaz saglikla gelsin miniş 🙏🏻❤️
Civcivannesi-38 1oguzannesi benim de aynen öyle daha küçüğüz 4 haftalık bi sağ da bi sol da hissedince diyorum yoksa ikizmi🫢😅