mervegny1 Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuştum şimdi de bir kaşıntı mantar oldum aranızda bu durumu yaşayan çözümü olan var mı 🌸
MadameHappy34 mervegny1 doktora gitmen gerekiyor,kullanılması gereken sabun ve ilacı kremi yazar her gün iç çamaşırı değişimine dikkat edin ve nemli kalmasın,iç çamaşırı pamuk ve ya koton olduğun da daha rahat olursunuz tabi ki bir de bol su içmeniz gerekiyor.
ipekmom_ mervegny1 benimde hamilelik öncesindede vardı suan 21haftalığız hala devam ediyor. İlk 3ayda ilaç vermedi sonrasında toz şeklinde ilaç kullandım 1kez etki etmedi sonraki kontrolde fitil verdi birde krem onların etkisi oldu ama tamamen kesilmedi. Günde bazen 3kez bile çamaşırımı değiştiriyorum kesinlikle ıslak nemli bırakmıyorum. Sirkeli suda iyi geliyor Gün içinde 3lt su içmeye dikkat et mutlaka onunda etkisi çok oluyor
sedanurRr55 Sirkeli su her duştan çıkınca yapıyorum birde gün de 2 kere yapıyorum çok iyi geliyor rahatlatıyor
mervegny1 MadameHappy34 değiştiriyorum çok dikkat ettim ama oldu yine tavsiyeniz için teşekkür ederim 😊