Mavi- 1oguzannesi gerçekten çok tuhaf bir duyguymuş kan testimde yarın çıkacak amin inşallah size de hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun 🌸☺️
Mavi- Ummhny çok teşekkür ederim inanın yürekten ettim ve her duamda dilimdesiniz en kısa zamanda sizinde güzel haberlerini alalım ❤️☺️
Ummhny Mavi- çok teşekkürler 😊 Allah razı olsun, belirtiniz varmiydi acaba insan psikolojik belirtileri de karıştırıyor bu süreçte
Mavi- Ummhny kasık ağrım çok oldu normalde bu kadar yoğun ağrı olmazdı ve en belirgini midemde 4 gündür yanma var kaldı ki bu zamana kadar böyle bi yanma yaşamamıştım beslenmeme de dikkat eden birisiyim çok rahatsız oldum ardından acaba olabilir mi dedim rüyada görünce test için adet günümü beklemedim ☺️
femme Mavi- aynı benim gibi bende gece rüyada gebelik testi nü pozitif görüp sabah denedim , aynı şeyleri yaşadım resmen 😇😇 teste güvenmedim ikiye ayırıp yıkadım falan acaba doğru mu diye 😀😀 suanda 9 hfatlik olduk bile 😇😇
Mavi- femme yaaa bu kadar olur birbirimizi çok iyi anlıyoruz o zaman maşallah size de sağlıkla büyüsünler ☺️🌸