Mariam2 33 haftalık olduk heyican artıyor çok az kaldı oğluşum a kavuşmak için ❤️ ya sinzin kaç gün kaldi kizlar?
ExcitedMomm Mariam2 yaa ne güzel ben daha 21. Haftadaym haftalar gecmiyr İkinci bebeğim ama ilkmişcesine heyecanlı 🥰 Umarım sizde sağlıcakla alrsnz kucağınıza 🫶
Tugcelb Mariam2 bizde 33 hafta olduk uygulamaya göre 49 ama doktora göre 41 günümüz kaldı ki bunu detaylıdaki doktor demişti. Haftaya kontrole gidicem bakalım ne dicek 2 3 hafta gelişimi önden gidiyor doğumu etkiler mi bilemiyorum
nlrsena Bizimde uygulamaya göre 44 ama doktorumuza göre 38 gün kaldı heyecanla bekliyoruz bakalım bian önce vakti gelsin de sağlık sıhhatle doğuralım inşallah 🙈🙈🥰
nlrsena Mariam2 şuan için normal gelişli görünüyo pozisyonunu almış Perşembe baş aşağıydı cuma ne der bilmiyorum bakalım ☺️🥰 inşallah normal olur oda kolay olur 😅😂 korkuyorum baya ama bakalım siz planladınız mı doktorunuzla nasıl olacak belli bişey var mı ?😊
Mariam2 ExcitedMomm teşekkürler Çabuk geçer sayılı günler daha dün gibi hatırlıyorum ilk gebelik ogrendegimi okadar çok ağlamıştım eşim bile sabah 5de kaldırdım
Mariam2 nlrsena İnşaallah güzel olur herşey benim de 29 haftalık baş aşağı dönmüş normal istiyorum şimdilik bı sorun görünmüyor