Kezu17 Eliftotree ya benim 22 hafta ama ben öyle günde 15 defa falan hissetmiyorum. Plesantam aşağıda benim acaba ondan mı
Eliftotree Kezu17 kişiden kişiye değişiyor canım bide bebeğin pozisyonuna bağlı bazı pozisyonda daha fazla hisediliyor diye duydum doğruluk payı nekadar bilmiyorum ilerleyen zamanda sende hissedersin canım gün geçtikçe hareketleri de çoğalır ☺😊
annecigimyavrucugum Merhaba. 19+1 olarak buradayız. SAT a göre Haziran olsak da ultrason Mayıs ı işaret ediyor. Herkese hayırlı hamilelikler, sağlıklı doğumlar dilerim. 😍
annecigimyavrucugum Merhaba. 19+1 olarak buradayız. SAT a göre Haziran olsak da ultrason Mayıs ı işaret ediyor. Herkese hayırlı hamilelikler, sağlıklı doğumlar dilerim. 😍
Deryara Busraaras bn de bişey almadım yavaştan başlıçağım artık iyi yapıyorsun zaten sonlara doğru şişicez ağırlaşacağız anca
Busraaras Deryara tavsiye ederim alın bende almak istemiyordum allah korudun hep bişey olur korkusu vardı ama biraz atlattım o pisikolojiyi ve ne gelirse allahtan sonuçta allahım sağlıkla nasip etsin kucağımıza almayı tüm anne adayların 🙏 oyüzden almaya başla boşver erken diyip hevesimizi kırmayalım ☺
berkinannesi HilalMerveBasunlu prgramda 9 mayis ama dktorumuz 14 mayis dedi bebism nasip olursa 😍 22 haftaligiz su an oglusumun hareketlerini hala hissedemiyorum 😒 seyremesi icerden acimasi falan oluyor ama daha net sert bisey yok 😒 tembel sanirim minigim 😊
KbraGndz burcuburcu bende 22 .haftadayım 10 mayıs tahmini doğum. benimde uzandığımda kalkamıyorum. Sırt üstü yattığımda ağrıyo. Yan yatmaya çalışın
KbraGndz FatmanurSaratEvin benim doktorum 6 mayıs dedi internetteki hesapta 10 mayıs diyo 40 tan mı hesaplanıyo onu düşünmedim hiç
KbraGndz Annesed çok merak ettim neyi çekiyosunuz karnınız çok mu belirgin oluyo oynarken. Benim öyle olmadı
KbraGndz HilalMerveBasunlu neden almıyosunki zorlanırsın sonradan ben 22 yim gecen gittim aldım bir çok şeyi ve çok yoruldum sonradan yapanlar nasıl yapıyo dedim