esmanurum sayre bazularinda azar azar gelir onu da pecete koymakla bilereiniz,ozunuz de hiss edersiniz
Nurinan sayre bende burdan okuduğum kadarıyla foşt diye gelecek sanıyordum ama benimki sızıntı şeklinde geldi kuzum içimden ılık ılık bir şey aktı damla damla geldi öyle de gelebilir ben hatta belki akintidir dedim gitmek istemedim hastaneye ama iyiki gitmişim suyummuş
Prenses34_annesi esmanurum şey benim de ilk gebeliğim burada yanıtlamışsınız bir hanımefendinin sorsun ama bir şey sormak istiyorum mesela diyelim ki kiminin aniden geliyor kiminin sızıntı şeklinde azar azar yavaş bir şekilde geliyor ya hani mesela o sızıntı şeklinde gelen i insan anlayabilir değil mi az çok da olsa sonuçta tutamıyorsun ve hani ben şey olarak düşünüyorum mesela hani mesela idrarımızı yaparken o sızıntıyı hissediyoruz ya hafif de olsa o sızıntı hareketini hisseder miyiz az da gelse
sayre ikimelekannesii22 anladım çok teşekkür ederim geçen gün suyum geldi sandım idrarmis meğerse.. Onu anlamak için sordum😇😇
esmanurum Prenses34_annesi suyumuzu zaten tutamiyoruz,idrarimizi tuta biliyoruz,bir pecete koysaniz daha iyi anlarsijiz,azar azar olsa da sizinti seklinde olsa da,benim eltimde de sizinti seklinde idi hiss ediliyor merak etmeyin
1anne2bebek__ Prenses34_annesi hissedilmiyor diye biliyorum. Onu da doktor son haftalarda sürekli çağırdığı için kontrol ediyor ultrasonda. Görümcemin arkadaşımın hep az az girmiş idrarla farketmemişlerdi. Doktor kontrolünde belli oldu. Sezeryan yaptılar. Biraz kısmet işi heralde anlamadım ama bazısına öyle oldu diye size de olacak diye bir durum yok kötü düşünmeyelim yine de 😌
sayre Nurinan ben de böyle idrardan sonra dokuluveriyor Ama.boyle yapışkan bir şey gibi geliyor anlamıyorum bu su mu diye
mavininhertonuu Nurinan Peki öyle sızıntı şeklinde geldiğinde bütün suyun gitmiş mi birazı mı gitmiş sadece
Nurinan sayre benimki bembeyazdi berrakti kuzum akıntı mukus gibiydi benim biraz da olsa suyum mu ki dusunmemin sebebi 1 gün öncesinde nişanim gelmişti o gün hastaneye yatisim yapıldı ertesi günü suni verdiler içimden bir şey koptu sanki bir şeyler akıyor dedim eşime altımda bez vardı görmedim ama tamamı orda yirtilmisti kese
Cnsu2 Kizimda gece suyum geldi ama açıkçası son dönemde idrarı tutmaktada sorun yaşadığım için su mu çiş mi anlamadim..tabi daha kontrol edilemeyen bişey ve berrak bir su