DilekAkkayaYksel Bugun kontrolumuz vardi kilomuz 2763 çıktı soktor gelisim olarak kilosu iki hafta geri dedi ama dr banu ciftcide ve bircok yerde bakiyorum normal moralim bozuldu zayif bi cocuk biraz dedi birde asiri yogun akintim var diyodum cati muaynesi yapti bugun o sira cok yogun mantar var dedi ve vajina icini yikadi ilacla mavi olucak akintin merak etme ilac sıktım icine dedi ve bi tane vajinal fitil verdi sizlerde oldu mu bu?
Zeynep89 Benim arkadassim 37.haftada 2700 le dogurdu kizini.bence kilonuz normal..bizimde ayni..haftada 2900du ama erkek . Kizmi sizin bebis
DilekAkkayaYksel Zeynep89 banada normal geldi ama anlamadim yani kac olmasini bekliyodu kiz evet canm
Rumeysaylz 36+0 haftada 2600 kg dedi doktorum kilomuza normal haftasıyla uyumlu dedi bana 🙄 benimki daha da az sizden bilemiyorum
DilekAkkayaYksel Rumeysaylz ay ben anlamiyorumki bu doktorlari bizim 5 gun var aramizda canm ama daha az degil aslinda sizinde
Nurdan35 36+5 im bende iki gün önce gittim .doktor 2750 kilosu normal dedi. Bana az gibi geliyor dedim ilk gebeliklerde böyle olabiliyor ama kilosu iyi hem Doğumun kolay olur dedi 🙄
DilekAkkayaYksel Nurdan35 banada gelisim olarak herseyine iyi diyo iki hafta geriden geliyoruz ama hersey yolunda bu ne demek anlamiyorum
Zeynep89 DilekAkkayaYksel beencedee stress yapmayin incir ceviz et balik sut ayran bol mandalin portokal tuketilebilir .ama ikiz bebekler 2kg civari doguyolar sizinki gayett ii bencee 2700 civari ii yanii.
Rumeysaylz DilekAkkayaYksel Sağlıklı doğsunlar da canım başka birşey istemiyorum doktorlar gerçekte Bi garip hepsi ayrı birşey söylüyor
DilekAkkayaYksel Zeynep89 yani banada iyi geliyo ama doktorun iki hafta geriden geliyo demesi aklimi bulandiriyo
DilekAkkayaYksel Mantar sorunu yasayan var mi aranizda kizlar resmen ilacla yikadi benim vajina icimi