Ygmrry Kızlar selam. Şeker yükleme testi için devlet hastanesinden nasıl randevu alınır muayne randevusu mı almak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim🙏🏼
Yurdanurrr Ygmrry ben Ankara Gazi tıp fakültesine gidiyorum. Doktor 4 hafta sonraya randevu al dedi. Sekreterinden aldım o şekilde. Daha günüm gelmedi yalnız gidip gitmemek De de kararsızım çok söylemler var kimisi yaptır diyo kimisi yaptırma diyo bilemedm
Ygmrry Yurdanurrr perinatologa sordum sana ve bebeğine herhangi bir zararı yok dedi. Ben özele gidiyorum normalde ama şeker testi fiyatı çok yüksek söylediler devletten öncelikle muayne olarak mı randevu almalıyım
TTtutku Busel sağlık ocağı bana tahliller için 10 dan önce burda olunmadı gerekiyor aç karna bi kan şeker yükleyip bi saat sonra 2.kan sonra tok karna 3.kan alınıyır ama süre yetmiyor dedi
Busel TTtutku benim arkadaşıma orasi yaptı da ondan dedim benim ebemde dedi şeker yüklemesi yapıyoruz diye daha yaptirmadım bilmiyorum detaylı
AngelKalkan Sağlık ocağında yaptırdım. 1 gün öncesinde görüşün onlar sizi yönlendiriyorlar . Sabah açılır açılmaz gidersen de daha kolay olur .