Busbusu krdelen41 gaviskon yokmu valla bnmde çok midem yaniyo 34 haftadayim ne yesem gaviskon içiyorum😀
krdelen41 Busbusu bende 30.haftadayım daha ilaca başlamadım hiç yarın yazdırıp alıcam başlıcam artık gaviscona 😂
dilinkopsunemi-bisus Busbusu evde sucuk kaşar varsa ekmekleri dilim dilim kes bir yüzünü yumurtaya batır sonra fırın tepsisine diz ondan sonra üzerlerine dilim sucuk kaşar koy 5 dakikaya hazır dene hiç pişman olmicaksın emin ol aşko 😂😂
Busbusu dilinkopsunemi-bisus ya tost yaptım şimdi yedim yarında bunu deniyim fırında ekmeklere bayılırım😍😀
dilinkopsunemi-bisus Busbusu bide konserve mısırın varsa ondan da at tam böyle pizza gibi oluyor çıtır çıtır canım kahvaltı yapmak istemezse hep böyle yapıyorum gece acıkınca da hayat kurtarıyor resmen yanına çayla tam keyif yapıyorum ohh miiss 😍😂😂
Busbusu dilinkopsunemi-bisus Mısır’da severim valla damak zevkimiz aynı sabah kahvaltıya yapicam inşallah🤗😍😋
dilinkopsunemi-bisus Ozlemclskn çatır çatır yiyom valla güzelce pişince sıkıntı yok salam vs çok nadir yiyorum sadece onu da pişirerek tüketiyorum çiğ yasak