Yigitkeriminannesi Bugün spiral taktırdım doğum yapali 54 gün oldu. Ama çok ağrım var normal mi acaba ? Bir de ekstra korunmaya ihtiyac var mı ?
gamzosgamzos Yigitkeriminannesi benim 2 3 gün adet olacakmış gibi ağrım oldu ama şiddetli değildi ek korunmuyoruz
uraz_ve_annesi- gamzosgamzos korkmuyor musunuz tekrar hamile kalmaktan ben sırf korkumdan taktıramıyorum ya
gamzosgamzos uraz_ve_annesi- biri 3 yaşında diğeri 8 aylık iki bebeğim var tabi korkuyorum ama doktor ek korunmaya gerek yok dedi çevremde arkadaşlarım olsun yengemler falan olsun kime sorduysam ek korunma yapmamış hiç cevremdede hamile kalan olmadı 🙈 Yaa korkmayın inan bende korkarak gittim ama 1 dakika sürdü acısı ve dayanılmayacak bir ağrı değildi boşuna ertelemisim
Asyao Ben de 4 gün önce taktırdım takarken çok acıdı tabi ama sonrasında bir kaç saat adet olacakmışım gibi hafif ağrım oldu o kdr emziriyorsanız parol için ağrı olması normal
uraz_ve_annesi- gamzosgamzos benim annemde taktır daha rahat olursun ağır iş yapanlarda falan kayıyor dur sende kaymaz diyor ama bi cesaret edip taktıramıyorum 🤦♀️ diğer regl zamanımda taktırıcam diyorum hep ama o diğer hiç gelmedi 😂
gamzosgamzos uraz_ve_annesi- ahahha çok iyi anlıyorum bende kaç kere randevu alıp iptal ettim cesaret edemedim ( canım tatlıdır 🤦) ama dediğim gibi boşaymis suanlık çok memnunum adet duzenimi bozmadı uzatmadı en korktuğum durum oydu kaymazsa 10 sene rahatım 😂🙈 bu arada illa reglyken taktırman gerekmiyor ben adet değildim gebelik testi yapıp taktılar 🙂
Aycha gamzosgamzos Merhaba, Spirali hangi hastanede, kime ve ne kadara taktırdınız acaba? Teşekkürler.
uraz_ve_annesi- gamzosgamzos sen böyle söyleyince banada cesaret geldi gibi bakalım inşallah bu sefer taktırabilirim 😂
gamzosgamzos Aycha Merhaba Başakşehir çam sakura sehir hastanesinde taktırdım artık spiral gelmiyormus eczaneden almamı soylediler 230 TL ye aldım ücretsiz taktırdım