srnglcskn gizemtasbasi 12+3 erkek dedi doktorum. Hiç değişmedi o günden beri yanılma payı bile yok %100 erkek dedi hatta erkenden oğlum oluyor 😍🙏
Happycatt gizemtasbasi 2 li taramadaki doktor erkek dedi 15 . Haftada doktorumda erkek dedi değişmedi yani ☺️
3babymom gizemtasbasi 12 de erkek dedi doğru çıktı diğerine 13 de erkek dedi doğru çıktı en sondaki ne 11 de kıza benziyo dedi o da doğru çıktı 😂😂
Dmerrt gizemtasbasi 13hafrada kız 18 de erkek dediler canım 2.erkek bebek geliyo nasip kısmet birkız evlat nasip olur hayırlısıyla elbet bir gün 🍀😇🌼
Dmrbs18 gizemtasbasi 14 haftamda öğrendim şuan 24 haftadayım degismedi 😅 detaylıya girdim. İki peritonelji doktoru muane oldum . Normal doktorumu değiştirdim toplamda 4 doktor hepsi kız dedi . Burda okadar okuyodumki her gittiğimde soruyodum yani sonra sormadım peritonelji detaylı baktığı için kendi söyledi hep 😅
gizemtasbasi s23o aman Allahımm 12+2 deyim yarın gidicem cinsiyet için, belli olur mu bilmiyorum ama eğer sonradan farklı bir şey söylenirse yıkılırım hemen kıyafet almak istiyorum çünkü 😂
Smyye1B gizemtasbasi İlk gittiğim doktor 13te kız dedi başka doktora geçiş yaptım 15te erkek dedi 1 hafta sonra netlestirelim dedi 16da net olarak erkek dedi. 6 aylık Çok yakışıklı bir prensim var şimdi 🥲🥰
gizemtasbasi Smyye1B oyy maşallahhh, umarım bende net olur dr çünkü öğrenir öğrenmek kıyafet almak istiyorum 😅 12+2 deyim yarın gidicem bakalım görebilecek mi 🐣
Ege1 gizemtasbasi banada 15. Haftada erkeğe benziyor dedi ama kendide emin değildi özelde acile gittim sırf cinsiyet öğrenmek için.. zaten detaylı bacak arasına bakmadı bak erkeğe benziyor dedi ben birşey göremedim 😂 12. Haftada oğullarımın kş çok netti yakınlaştırıp göstermişti
Zey1411 gizemtasbasi 14+3 de ikem öğrendim doktorum kesin bir sekılde erkek demıstı ama burda o kadar çok cınsıyetımız degıstı dıyen vardı kı persembe gunu detaylı ultrasonumuz vardı orda da kendını net bir sekılde gösterdi 😄Ben bi il merkezde bi de ilçede gıdıyorum ilçede ki doktoruma da gıttıgımde ona da sordum o da erkek demıstı