yumamiii Kızlar benim iştahım çok açıldı ve 1 kilo almışım öyle bir yiyorum ki. Acaba psikolojik mi var mı aranızda 4 ve 5. Haftalarda kilo alan iştahı açılan
Aaaysee yumamiii olabilir canım kişiden kişiye göre değişir genelde 7.haftadan sonra bulantı başlıyor insaAllah sende başlamaz ama başlarsa zaten pek bir sey yiyip içemezsin o yuzden kısıtlama kendini ha baktın böyle devam ediyor haftalar o zman frenlersin kendini
Sareceee yumamiii Bende aşırı iştahla öğrendim hamileliğimi tabi sonra bulantılar mahvetti 😂tadını çıkarın
mucizebebek_ yumamiii 3 haftalık öğrendim piskolojik mi normal mi bilmem deli gibi iştahım açılmıştı 6 haftada bulantılar başladı 8+2 şuan iştahın i si bile yok asla bşşey yiyemiyorum.. tadını çıkar derim:))
mucizebebek_ Mericylmz 8+2 hatta 3 benimde kasıgıma arada bir ağrı giriyor kasılmalar birlikte ama belim çok ayakta durursam falan ağrıyor. Yordun mu kendini acaba canm
mucizebebek_ yumamiii valla kuzum hiç yok zar zor bişeyler yiyip folikasit kullanıyorum canım hiç bişey istemiyor mide bulantısı kötü durumda
menessare Bende iştah falan yok eskiden nasılsa öyle bel ağrısı var biraz o kadar 🤷♀️Arada bir de bulantı 00.00 itibariyle 7. Haftam