Eldgrn Ne durumdasınız kızlar benim bu gün sağ kalça ağrısı birde vajina kemiklerinde bir ağrım var sabahtan beri onlarla uğraşıyorum kontrole çok var daha 32 . Hafta beklemedeyiz 🌸
Yetersukrbck_0618 Eldgrn son 42 34 haftalık olduk kızçemle gece uykularım bitmiş durumda ağrılar sık tuvalete gitme uyutmuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🌸
Eldgrn Cookiee Allah yardımcın olsun canım benim de uyku çok oluyor bu 3. Döneme girdiğimden beri sanki 1. Döneme girdim sürekli uyku halsizlik üstümde Tekrardan
Eldgrn Ikra33 oluyor oluyor hatta altıma bile kaçırıyorum bir anda vurduğunda canı sağolsun yapacak bişey yok da gün geçtikçe daha da güçleniyor hareketleri de ona göre oluyor
Eldgrn Tubatgn 🤣🤣🤣 odaya taşıyın direk bence gündüz neyse de gece git gel ölüm ya şukur suanlik bende o dert yok gece uyanmalari daha başlamado tabi gece uyurken kendi sesime kalkıyorum o ağrılardan dolayı çıkan sesime de neyse sağlık olsun 🥰🤣
Eldgrn Yetersukrbck_0618 Allah yardımcın olsun canım bizde yarın 30 haftalık olucaz şükür suanlik öyle tuvalet uykusuzluk daha gelmedi başıma
Bskayabusra Yetersukrbck_0618 Son 42 ikinci bebeğim inşallah yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor ☺️🤎
Tubatgn Eldgrn Ohooo gece kaç kere kalkıyorum az kaldı tuvalette yatıcam. Kendime yer bakmaya başladım 😂😂
Eldgrn Tubatgn yakın da biyere yatak koy dediğim gibi gece ölüm kalkıp gitmek tekrardan çok şükür rabbime 🤣🤣 öyle derdim yok suanda
Eldgrn cansualisa doguralim amacım o valla burda aşina oluyoruz illaki birbirimize tanıdıkça diyorum beraber doguralim diye bekliyorum valla 🤣🤣
Eldgrn Tubatgn o zaman iyi bende olsa yataktan kalkıp salona Ordan koridora Ordan tuvalete yazarken üşendim valla 🤣🤣
Bernnnaaaa Eldgrn sonn 9 Aydın 🙏 İnanılmaz bir enerji geldi bu haftaya kadar ölü gibi yatıyordum tek sorun mide yanmaları. Gece kaldırıp ağlatıyor valla 😅 22 aralığa sezeryan günü aldık hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı 💕