Emine1234 Aysennnnnn arkadasim benimde rezerv az 3 falan toplaniyor ama hepsi 5.gune gidiyr sukur.. Bende omepa Q10, impryl ve ari sütü kullanmıştım belki fikir olur sanada
Aysennnnnn minikmucizemmmmmm evet onu da biliyorum iyi doktor ilk tüp bebek deneyimim onunla oldu tuttu da şükür ama ilerlemedi
ipekmom_ Aysennnnnn Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa sürede güzel haberler alırsın 🙏🏻 bende tüp bebek ile hamile kaldım bahçeci kesinlikle tavsiyemdir 🙏🏻 dondurulmuş embriyoların varsa oraya transfer edebilirsin, kesinlikle çok iyiler bu konuda
Deletedmom_33 Aysennnnnn ben göndermedim hastane kendi aldı gönderdi direk. Doktorum da sonuç temiz olursa 2 adet sonrasi hazır hissedersen tekrar transfer için görüşürüz dedi. Soncuta birşey çıkmamıştı
ipekmom_ Aysennnnnn istanbuldayım ben ama genel olarak bahçeciden herkes çok memnun araştırıp gitmeni tavsiye ederim
Kadriye1993 Aysennnnnn canım ben de tüp bebek ile hamile kaldım bahçeci de değil sana şiddetle tavsiye çukurambar da besa kule Ankara da Tolga Ecemiş i tavsiye ederim benim sebepsiz di ama çok tavsiye ettim etrafıma senin gibi problemi olanlar gitti hepsi de hamile ve ilk seferde öyle bi doktor ki adam git gör tanış pişman olmazsın