pamukprensesss Tubatgn tam olarak nerede acaba normal Ankara eğitim ve araştırma Hastanesi’ mi başka bir yer mi tam bilmiyorum da
Tubatgn pamukprensesss Eğitim araştırma farklı hastane canım burası Ankara üniversitesinin hastanesi ve evet asistanlar bakıyor önemli bir durum olduğu zaman proflara yönlendiriyor. Testler ise direk proflar yapıyor
ikiprensesannesi06 Medine06 Gulhanede yapmayı düşünüyorum doktorları çok ilgili çok sevenecenler doğum hanesi nasıl bilemem
Nslhngncn Tubatgn merhaba Tuğba hanım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🙏 bende şuan 9 haftalık hamileyim doktorunuzun adı nedir kaçıncı haftaya kadar kabul ediyorlar biraz bilgi verir misiniz ☺️
Tubatgn Nslhngncn Canım burada 3 doktor var hangisine denk gelirsen o muayene ediyor seni. Belli doktor maalesef yok. 19.haftaya kadar kabul ediliyor. Randevu sistemleri biraz farklı mhrsden değil telefon ile alıyorsun.
Nslhngncn Tubatgn çok teşekkürler randevu almak kolay mı peki istediğiniz tarihlere bulabiliyor musunuz? sizin şuan kaç haftalık ?
Tubatgn Nslhngncn Belli bir haftaya kadar siz alıyorsunuz sonra doktor yazıyor randevu. Ben 30 haftalık olucam.
Bussy_ Nesecrkc konudan alakasız olucak ama memnun musunuz takibinden? Renkli ultrason görüntüsü çekiyor mu?
ssalihaemin Gamzemert_ uzman doktorlar giriyor doğuma öyle söylediler sorduğum da beden memnun kalmadınız ki
GgiZzem zumzum merhaba doktorunuz kim acaba? ben ceylan hocayla başladım çok da memnundun ama ayrılıcakmış o :(
zumzum GgiZzem Ben şuan 37+4 deyim. Doğumum sanırım önümüzdeki hafta olucak. Benimde Ceylan hoca doktorum. 🥹 Evet Ceylan hoca ayrılıyor. 🥴 Kaç haftalık gebesiniz?
GgiZzem zumzum 11+1 deyim ben daha :) ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi :) ceylan hocayla özel yerinde mi devam etmeliyim ortadoğuda başka bi hoca mı kafam çok karışık :(
Annekusumm Medine06 bende akyurttayim canm sehir disinda olduqun icin butun hastaneler uzak malesef bende gataya gdiyorum orada yapacagim inşallah 2.dogumum olacak orda