elvinimmm yaseminbeybisi007 yatis pozisyonunu gectim uykum gelmiyo yatakta dönüp durmaktan gına geldi uyusamda derin uyku yok sürekli uyanıyorum 😔
balkizinbebegii yaseminbeybisi007 bi pozisyon seçeneğimiz yok ki 😏 ya sağ ya sol ben de 26 haftadayım oğlum sürekli tekmeliyor uyu uyuyabilirsen zaten yan taraflarım çürüdü, bir de yavaştan nefes darlığı geliyor yatarken harikayızz yani 🤓🧸
Nesecrkc elvinimmm benim çok az zamanım kaldı doğurunca keşke uyusaydım diyeceğime çok eminim 😂 ama yine de yatamıyorum .
yaseminbeybisi007 Nesecrkc yüz üstü yatmayı seviyorum sola doğru çok zor kaç kere kalkıyorum yön değiştirmeye 😣
Nesecrkc yaseminbeybisi007 bende hep yüzüstü yatarım normalde ana beni yatış pozisyonundan ziyade her dk tuvalet ihtiyacı uyutmuyor
yaseminbeybisi007 balkizinbebegii sol daha çok önerdikleri için sola yatmaya çalışıyorum sürekli benim oğluşta gece kuşu ayaktayız 🥲😇
balkizinbebegii yaseminbeybisi007 ben de öyle yapıyorum ama en azından sağ da yine düz yatmaktan iyidir sırt üstünde atar damara baskı oluyormuş çünkü, solum çürüyünce mecbur sağa geçiyorum ben de 😅 gece de hareket ediyor ama özellikle sabah 7.30 dedimmi benim oğlan da alarm gibi kaldırıyor direkt 😅
Senametinn Bende çok nefes darlığı çekiyorum. 26 haftalığım şu iki haftadır uykum hiç sağlıklı değil. Ansızın uyanıyorum anlamlandıramıyorum da 🤷♀️ Bakalım son ay ne yapacağız 🙂 Allah hepimizin yardımcısı olsun💞