Asilinannesi Kızlar Doğum fiyatları için konuştunuz mu oda süsleme paket halinde varmı bilgisi olan❤️
denizefe Asilinannesi guzel yalı hastanesınde bayram bukan 2200 sezeryan yapıyormus ama bayram bukanın dıger calıstıgı ozel hastanede normal dgm ucretsız
denizefe Asilinannesi vala onu sormadm cnku ben tıp fakultesınde yaptım ılk dgumumu ıkıncıyıde orda yapcam doktorum orda ıkı dktra brden gttım
lavitaebella @Asilninannesi Ben oranın organizasyonuyla ilgilenen bayanla görüşmüştüm fotoğraf ve oda süsleme için. Fotoğraf 30-40 adet pozluk albüm 500 ve 850 tlilik paketler var demişti(fiyat aşağı yukarı böyleydi,yalan olmasın.) oda süsleme(isme özel değil dedi)300 tlymiş. Doğum da sezaryan ve normal 2200dü en son. Ben epudral normal istiyorum o da 2500dü.
UlkerSD lavitaebella organizasyoncu bayanın İnstagram adresi var mı bildiğiniz odayı nasıl süsleme yapıyorlar görmek istiyorum aslında
Esse lavitaebella canım merhabalar kaç haftalıksın? Ben de güzelyalıya gidiyorum epidural normal istiyorum ama hiç yapanı görmedim orda bi türlü Bilgi toplayamadı bi Bilgin var mı? Öneriyorlar mı?
lavitaebella Esse merhaba 38.içindeyim. Ben de yapan biriyle konuşmadım,araştırdığım kadarıyla kafam ona yattı. Doktorumuz da şuan itibariyle bir engel olmadığını söyledi. Bu haftasonu çatı muayenesi olacağım bakalım. Siz kaç haftalıksınız?
Esse lavitaebella canım ben de 30+6 haftalığım doğumdan sonra bileği verirsen çok sevinirim ben de öyle düşünüyorum doktorum Yasemin hanım
Duyguu01 Bende 36+ 2 yim yasemin hanıma gidiyorum , epidural normal diye istek yaptım :) bakalım artık şartlar ne olur
Esse Duyguu01 ay canım sen de bizden öndesin doğumdan sonra nasipse sende bizleri bilgilendirirsen sevinirim gün yaklaştıkça korku basıyor