Aysenurozbay Kızlar bebise nasıl kilo aldrabilirim 28+1 haftalgz ve 25 haftalıkken gittgimde 885 grm dı ve ben kilo aldrmak istyorm 3 hafta oldu doktora gitmeyeli
sudamlasi Aysenurozbay haftasına göre güzel gramı.Kilolu bebekte doğum zor olur veya sezeryan oluyo. Önemli olan sağlıklı olması kiloyu sonrada alır🌼
0707ant Aysenurozbay kalar peynir muz soda kakaolu süt yeşil zeytin bunları düzenli olarak 1 hafta ye sonra sonucu gör canım
Aysenurozbay sudamlasi oyle canm benim sezeryan olack canm bana kilosu az olcak dogumda dye korkuyorm
Neseyakut Aysenurozbay doktorunuz ne dedi peki . Kilosu gayet iyi bebegin . Kilolu bebekler de aynı zayıf bebekler gibi sağlıksız aslında. Bebis haftasına göre gayet iyi annesi
sudamlasi Aysenurozbay hiç korkma benim 25+0 da 800 grdı. Sonra sonra aldı 32 haftalıkken 2055 gr olmuştu. Birde sen ne kadar yersen ye bebek alcagını alıyo. O yüzden sağlıklı beslen yeter😊
Aysenurozbay Neseyakut doktorm haftasna gore bir hafta önde gidiyor dedi ama ben zayf dogar dye korkuyorum il bebegim 2900 kg dogmustu