Hicranturkoglukaraduman Kızlar 39+6 olduk hala gelen giden yok, beklemek artık çok yordu ne zaman gelecek bu oğlan 🙄
Ebruliya Hicranturkoglukaraduman 37+3 üm….. 36 dan beri saniyeler geçmez oldu heyecan korku stres… Bedenen ruhen iyi değilim gibi. O yüzden yanlız kalmamaya yada kendime sürekli bir uğraş bulmaya çalışıyorum.. bir an önce hayırlısıyla kavuşuruz inşallah 👐
Umran__37 Hicranturkoglukaraduman ananas ile hurmayi ayni anda yiyin 🤣 ben ole yapip doguma gitmistim ☺️
Hicranturkoglukaraduman Hicranturkoglukaraduman Umran__37 40+1 hala tık yok, yarın suni sancıyla olacak büyük ihtimal doktor yarın sabah erken gel alalım seni dedi, gece 12den sonra bir şey yiyip içme dedi umarım çok kolay tek avazda olur biter 🙏🏻🥹
Ahsenannem Ebruliya bende 37+3 . İnşallah 🌸 ne gibi değişiklikler var sizde benim sol kasık bacakta ağrı var baya yatakta zor dönüyorum
Ebruliya Ahsenannem çok fazla ayakta kalamiyorum çok baskı yapıyor.. yatınca nefes almakta zorlanıyorum. Bel bacak ağrılarım zaman zaman artıyor….. Şükür halime 👐 rabbim sağlıkla bir an önce kavuşmamızı nasip etsin inşallah