melkebtt merhaba arkadaslar , lohusa pijamasi olarak kac tane aldiniz acaba , kac tane lazim oluyor birde gecelik mi daha kullanisli pijamalar mi bizim ocak bebegi olacak o yuzden kararsiz kaldim kimisinde emzirme icin gizli cep diyor kullanan memnun kalan var mi kimide dugemli olsun onden mutlaka diyor hangidi daha iyi bilgi verirseniz cokkk iyi olacak suan normal dogum dusunuyoruz sezeryanda gecelik daha rahat diende var tecrubeli arkadaslardan tavsiye bekliyorum
rileyss melkebtt ben 2 tane gömlekli normal pijama aldım, 1 tane de hamile pijaması aldım lcwden üstü dügmeli, kolay emzirebileyim diye. Normal dogum bekliyorum simdilik o yuzden gecelik almadım rahat edemiyorum gecelikle
Minikdunyam melkebtt bende gecelik alacağım çünkü doğumdan sonra Dr odaya geliyor pansumana ve indir aç uzun iş geldi bana o haldeyken en iyisi gecelik aç yapsın pansumanı git tuvalete yukarı kaldır yap diğer türlü pijama zor geliyor
Anneyimm melkebtt ben tesetturluyum ve ondan dolayi da gecelik kisa geliyor bana gore :) lohusa takimi almadim onu birdaha giymicm biliyrm kendimi ayni zmand cok pahali o kadar para vermeye grek ykk bence ziyan normalde o tarz pijama takimi giyen biri degilim tayt sort giyiyrm yazin kisinda polarli takımlarimi camisrcidan normal birtakim alicam 20 yada 25 tl idi hastane donusu gormstm usengscligimdn bakmadim detyali onnden geçtim:) ondan da bi tane alirim zaten giyecegmden degil ya dursun:)
Mrymtnbus Gecelik daha uygun oluyor altı açık kalıyor bide pijama çıkarmakla uğraşmıyorsun 👍🏻 Muayene vs rahat oluyor
Bebegimibeklerken__ melkebtt ben hastane için bi tane gecelik aldım dikişlerim için rahat olsun diye düğmeli ve çok beğendim. Ev için de normal pijama takımı aldım o da düğmeli