nlrsena SosyeteMantisi yaa bende Pelin hanıma gidiyorum kaç haftalıksınız acaba? ☺️ Bide doğumu da orda mı düşünüyorsunuz ben soracaktım unutmuşum fiyatları hakkında bilginiz var mı acaba?🥰
EddaBilkil Gamzeylmaz28 hastanr çıkışı tamam kıyafetler yıkandı ütülendi yerleşti hediyelikker hazır çikolatalarımız hazır eksik kalmadı. Haftaya çantayı hazırlicam 😃 eksiğim kalmadı şükür. Siz kaç haftalıksnz
SosyeteMantisi nlrsena 24+2 evet canım Allah nasip ederse inşAlllah orda düşünüyorum ama hiç doğum fiyatlarını sormadım o zamana değişir diye. 3 ay önce kardeşimin eşi doğum yaptı 6500 dü . O zamana kaç olur bilmiyorum 😊 sen kaç haftalıksın canım
Gamzeylmaz28 EddaBilkil bizde 35+6 olduk bizimde tek tük eksik kaldı , çikolata için erken değilmi ki 🤔
Esraaa164 Ben yarın medipol Mine fisun hanıma gideceğim bakalım inşallah. Acilde tanıştım kendisiyle . Gerçekten şeker gibi bir doktor. Bakalım yarın gidince yine görüşlerimi iletirim sizlere
EddaBilkil Gamzeylmaz28 ayy az kalmışş. Yetişmez diye düşündüm. İlk defa sipariş verecektim. Zaten 3 ay dolapta muhafaza edilebiliyor. O yüzden aldım. Erken riskte var biraz şansa bırakmak istemedim
nlrsena SosyeteMantisi 6500 sezeryan mı normal mi oldu acaba bide sigortası var mıydı çok soru sordum ama 🙈😅 bende 34+4 cuma kontrolüm var olmadı bi sorayım en azından belli bir bilgim olur yıl başında ne kadar fark eder bilmiyorum ama 😊