EddaBilkil Gamzeylmaz28 ayy az kalmışş. Yetişmez diye düşündüm. İlk defa sipariş verecektim. Zaten 3 ay dolapta muhafaza edilebiliyor. O yüzden aldım. Erken riskte var biraz şansa bırakmak istemedim
EddaBilkil Gamzeylmaz28 eksik kalmadı dmi sen benden öndesin. Bşrde hangi sayfadan verdin kaça yaptırdın
Melek2424 Nursena0378 merhaba cnm evet bir buçuk sene oldu önceden atalarda oturuyordum evlenince buraya geldim 🫣🫣
Gamzeylmaz28 EddaBilkil yok bi göğüs ucu kremi , bide kendiö için emzirme atleti ve sütyeni almam lazım bebişin herşeyi tamamladım , dün son eksikleri aldım , çiçek Sepetinden sipariş verdim 100 tanesi 200 tl metal kutuda ve kolanya hediyeli
EddaBilkil Gamzeylmaz28 benimde kendi eksiklerim kaldı onları tamamlayacağız cums inşallah. Ben instagramdan aldım 100 adet metal kutu 160 tl
Gamzeylmaz28 EddaBilkil sayfa ismi ney acaba , ya bebeğin eşyaları tamam olduktan sonra bizimkiler de bir şekilde hallolur
Kiwi12 esiaks bende Sultanbeyli haline çok yakınim devlet Hastanesi’ne yurume.mesafesi 30-40 dk uzakliktayim