Yaseminturan_ Nohappymom99 ay evet o suda çözülem magnezyumu bende kullanmaya başladım ve yasadığım ağrılar tam da anlattığınız gibi ayrıca multivitame de balşadım ay inşallah geçer o ağrılar çok zor:/
Mello29 Nohappymom99 Daha 4 gün önce gittim bir sorun yoktu bebek gayet iyiydi idrar tahlili yapilmisti idrar yolu enfeksiyonu da yoktu zaten agrı bu aksam basladı ama yarın tekrar gidicem doktora gecmezsse
Balimbebek44 Mello29 yaa o ağrı bende de var bugünden beri sanki küçük tuvaletimi yapınca gelecekmiş gibi hissediyorum öyle bir sizi ve ağrı var.. birde adet olacakmışım gibi ağrım var normal ki acaba bilemedim
Mello29 Balimbebek44 Gercekten cok zormus sürekli stres sürekli bir sorun mu olacak hissi herseyden daha yorucu benim özellikle dik oturunca cok aciyor umarim sadece bebek büyüdügu icin ordaki kaslar geriliyor falandır
YagmurAnnesi Nohappymom99 27+4 üz. 1 haftadır geçmeyen baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü var. Ortalama +7 kilo ile devam 😂
Balimbebek44 Mello29 inşallah canım ya hareketlerini hissediyorum cok şükür ondan yana sıkıntı yok ama sanki alta baskı yapıyor hareket orda ediyor gibi
Edafmo Yaseminturan_ maleseff ve henüz çözüm bulabilmiş değilim ne ben ne doktorlar, doğuma kadar sürer büyük ihtimalle diyolar😭
Edafmo Nohappymom99 magnezyum hap verdi karışım onu içiyorum, d vitamini damla olan onu kullanıyorum, bol muz ve soda tüket dedi tüketiyorum ama yok yani bana mısın demiyor 😭
3bocek_1cicek Nohappymom99 28 haftalığım bende ikinci hamileliğim bel agrım falan yok ama gaz sancılarım var kabızlık var derin nefes alıp rahatlayamıyorum dahada derin almak istiyorum 😂 dikkat etmezsem soğuğa falan makatımda aşırı ağrı oluyo gazdan dolayı 2-3 tane kayısı yiyince rahatlıyorum. Hafif hafif bulantılarım ve agzımda ap acı bi tat var ne yapsam gitmiyooooo 🫠
merveiyd 26+1 olacağız az sonra, mide yanması ve ekşimesi var. Ayrıca bel değil sırt ağırısı çok fazla ben de, sanki birisi omuriliğimi tutup sıkıyormuş gibi bi acı 😢 çok şükür oğlumun sağlığı iyi ama her gün dayak yemişim gibi yorgun uyanıyorum 🥺
Ela344 Nohappymom99 28+5 haftalığım gece kramplar dışında ve mide yanması dışında çok şükür her şey güzel gidiyor 🙏🏻☺️
adenleyolculugumuz_ 29+5 im bu hafta ciddi ciddi vajinam ağrıyo kasıkları ağrıyo karnımın alt kısmı ağrıyo 🥹 bide nefesim yetmiyor banaaaaa 🥲
Nohappymom99 adenleyolculugumuz_ bebişler büyüyor bu günlerde geçer elbet elinizden geldigince dinlenin saglıkla kucagınıza alın inşallah
Mello29 Hepimizin ciddi ciddi bir yerleri agrıyormus yani insan tek kendisi gibi hissediyor en azindan ben ilk gebeligim hep sorunluymusum gibi hissediyordum yanlıs anlamayin hepiniz çok iyi olun ama bunları okumak iyi geliyor
Nohappymom99 Mello29 insan yanlız olmadıgını ve yaşadıklarının normal oldugunun farkına varıyor kesinlikle