55deniz-akbulut Kızlar merhaba ben 10 haftalık hamileyim demin dürümün içinde maydonoz yedim ama galiba yenmemesi gerekiyormuş yeni ögrendim bir sıkıntı olurmu korktumda biraz
ftmakmn 55deniz-akbulut maydanoz tüketiminin zararı yok canım sadece maydanoz çayı falan içilmemesi lazım
mrvdmhmz 55deniz-akbulut hiç bir zararı olmaz canım o maydonozu sonuçta oturup bir bağ yemedin yada suyunu içmedin öyle dürümde salatada falan hiç etkilemiyor merak etme
Papatya24 55deniz-akbulut Az bir miktardan bir şey olmaz ama bana doktorum çiğ maydonoz tere roka çok tüketme demişti yine de bence çok da yememeye çalışın
ftmakmn 55deniz-akbulut internete de bakabilirsin hiç bi zararı yok yeşillik oda sonuçta ayrıca dürümün içinde çok miktarda olmaz ki
Denizahsen 55deniz-akbulut yok canım niye sıkıntı olsun sonuçta deste deste yemedin ya, ya da kaynatıpta suyunu içmedin ya. Ben her gün salatamın içine koyuyorum 10 haftalık hamileyim
Rwerdst 55deniz-akbulut eskiler sakıncalı der ama arkadaşımın hamileliğinde ve kendi hamileliğimde de bunu doktora sorduk bir zararı yok demişti.
Hallerimvarbenim 55deniz-akbulut O kadardan birşey olmaz canım ben salatanın içine böreğin içine aylardır koyarım. Yoğun tüketmemek gerek sadece
Papatyaa_01 55deniz-akbulut yaa yok nolacak ki bende duydum onu maydonoz, nar düşüğe sebep olur felan diye ama hepde yedim halada yiyorum bi oturuşda kilolarca maydonoz yiyecek değiliz ya 😂😂