Minislerinannesiiiii Hayalmi önce kadın doğumdan mı randevu almak gerekiyor onlar mı bize randevu veriyor detaylı için yoksa detaylı usg için farklı bi bölümden mi randevu almamız lazım
Hayalmi Nerimandemir_01 tabiki 2 hafta önce girdim 😊. Sadece randevu bulmak zor oluyor 1-1.5 aya veriyorlar randevuyu ona göre haftanızı hesaplayıp erkenden randevu almanız gerekiyor
Hayalmi Minislerinannesiiiii evet canım önce kadın doğuma gidiyorsun doktor sistemden istiyor .sende o bölüme gidip randevu alıyorsun 😊
Hayalmi Begum-yktnvr4 detaylıya kadın doğumcu bakmıyor onun uzmanlık alanı değil siz kime baktırdınız 😊
Begum-yktnvr4 Hayalmi Kendi doktorum baktı benim doçent. Kendisi ayrıca devlet hastanesinde de eğitim veriyor
prmgmze112 Elazığ Şehir hastanesinde yaptırdım, 15-20 dk sürdü. Birsen hoca baktı ve haliyle ücretsizdi .☺️
Biannebibebe EHGK gazisosmanpaşada valla bende eşimle gittim öyle sokak sokak tarif edemem ama çok memnun kaldım
Nursl7 @Zln2152 evet doktor uzun zamandır zam yapmamış çokta ilgili bir radyolog ilk hamileliğimde de ona gitmiştim bunda da ona gittim
story 21.haftada girdim 750 TL ödemiştik. 30 dk kadar bütün organlarına baktı. Zaten bakacakları organlar, kan akım noktaları, kemikler belli onun dışında bebişi izletiyor yani ortalama yarım saat falan yeterli geliyor bence.
aasenaktas Perinatolog Deniz Esinler’e gitmiştim 1 saat boyunca baktı şuan 34+5 im o zaman 22+1 dim 1000 TL ödemiştim.
Biannebibebe Bblt yok normalde çamlıca erdem hastanesine gidiyorum orada çok pahalıydı diye bilge hastanesinde yaptırdım
Begum-yktnvr4 dilaradoyan Tabiki de detaylı baktırdım 9 gün sonra doğumum var :) Kaçıncı haftada baktırdıgımı hic hatırlatamıyorum. Baya uzun sürmüştü bi sürü ultrason resmini cekmişti zaten her baktığı yeri söleyip anlatmıştı bize