Edau9 Kızlar 37+2 oldum artık birşeyler yapıyım diyorum bebişim kanalda zaten eğzersiz ne önerirsiniz ne yiyim ne içiyim kolay doğum olması açılma için vs🥹😅
Prensesim- Edau9 benimle aynı haftadasın cnm bizde 37+2 haftalığız bende normal doğum istiyorum bu gün randevum vardı 3600 gr olmuş bebiş doktor iri bebek bu haftada gelmezse çok büyür normal doğum olmaz sezeryan dedi 🥺 sizin bebiş kaç kilo acaba 🌸
Emirimam Canım pilates topu ve sandlaye egzersizleri yapabilirsin ve tabiki squat olmazsa olmaz, bunlar için elçin Demirel önerdi doktorum onu takip ediyorum, doktor bi sakınca görmüyorsa yapabilirsin
Clkmaide Bende 39 un içindeyim ve catım darmiş.doktor bol yürüyüş bol squat dedi.bir de plates topu haraketleri yapiyorum YouTube ta da activating labor hareketi var onuda çok öneriyorlar.hurma , adaçayı ananas okudum ben burada forumda 😇
Edau9 Clkmaide benim çatı muayenesi olmadı daha bakalım bana dicek bir daha ki kontrol çatı muayenesi 🥹Çok korkuyorum ondan da nasıl bişey
Zumra-betul Prensesim- bana da öyle demişti bebeğin kilolu normal yapmazsın diye ama 38. Hafta da birden sancılarım başladı geceden sabaha kadar aci çektim. Sabah hastaneye gittik doğum başlamış acilmam olmuş. Yarım saatte normal doğumumu yaptım. Son ana kadar ne olacağı belli olmuyor. Rahmin pelvik kaslarinda sıkıntı yoksa normal doğum yaparsın canım. Egzersiz yap bol bol. Pilates topu çok iyi onu yapabilirsin.
Ali-Kaanin-Annesi Edau9 kendini kasma bende tedirgin oluyordum korkuyordum. Ulrtason ile bakarken ilk dokundurdugunda biraz tuhaf hissedersin ama sonra alışırsın uzun bakmıyorlar zaten en fazla 15-20 sn sonra parmak ile konrtol etmek isterse iki parmak ile vajinaya bakıyor o biraz kasıyor ister istemez ama derin nefesler alıp ver o zaman rahatlarsın ona da 5-10 sn bakıyor ☺️
Clkmaide Edau9 inanılmaz kolay bişey.iki saniye sürdü.tek parmağına jel sürüp bakıyor hiç ama hiç can yakan ağrıtan bir sey degil.bu kadar basit olacağını düşünmemiştim.bitti mi dedim hatta 🙈
Prensesim- Zumra-betul bol yürüyüş yapıyorum pilates topuna oturmaya başladım inşallah hayırlısı bakalım büyük bebeklerde omzu falan takılıyor o riske girmeyiz dedi doktor çok teşekkür ederim 🌸
Edau9 Clkmaide tek parmakla mi bakılıyo ileri de değil mi çatı kemikleri kimisi bütün elini sokuyo falan diyor yaa😅😅
Clkmaide Edau9 evet canım tek parmakla ne kadar ilerlettigini bilemiyorum ama hiç canım acımadı.butün eli mi yok artik 😅
Edau9 Ebru1999 ben temizlik yapmayı düşünüyorum yerleri eğilerek elimle silmeyi.Çünkü 31 haftada öyle temizlik yapmıştım sonra 34 de kontrole gittim bebek kanala girmişti etkisi olduğunu düşünüyorum😅😅