Tire35 AhseninAnnesii ooo bayağı artmış bende muhabbet hanıma gidiyorum onunda öyle oldu demekki muayeneler ne kadar oldu acaba bilginiz var mı
AhseninAnnesii Tire35 ortalama %40-42 arasi zamlanmis hepsi. Muayene ucretinizin %40ini hesaplarsaniz ogrenebilirsin 😊😊
Mercimekminik Bende Derya hoca takipliyim ilk gebeliğim de ona gittim diye ona devam ederim dedim fakat her şey aldı başını gitti bi doğurtuyıorlar ne bu fiyatlar bilgi yine aynı bilgi aksi durum olursa başka tabi 🤷🏼♀️ evde mi doğuralım yani
Mercimekminik Renkli ultrason fiyatlarını sordum iki dr var zaten Bahçelievler Medipol de 1690₺ dediler 🤷🏼♀️
Esrbenn Mercimekminik detaylı ultrason mu bu 20 haftalarda yapılan bende yaptırdım onu 1200 kusuratlardaydı o zamanda suan oda fiyatlanmıştır perinatoloji uzmanı reyhan hanım bakıyor ama memnun kaldım çok detaylı bakıyor inceliyor kendisi
busrabrbr Tire35 merhaba doktor numara falan veriyor mu? Birşey sormak istediğinizde nasıl ulaşıyorsunuz
Tire35 busrabrbr merhaba hiç böyle bir şeye ihtiyaç duymadık ama bu kontrolde bende sormayı düşünüyordum