Nazendehanim Bebilito tabiiiiii ne sandın döner sermaye nasıl dönecek 😂75 liraydı galiba canım ,biz Kuveyt Türk kullanıyoruz ona özel inidirim var nst de de indirim var mı bilmiyorum 72- ya da 75 ödedik ,kontrollerde de nst ücreti ödeniyor bu arada
srpltys Nazendehanim bilmiyorum o camiyi kanaryaya mı yakın yoksa daha çok tepeüstü mü. Sizin kaç haftalık hamilelik
Nazendehanim srpltys kanaryaya sınır diyebilirim ,iskiye yakın bide Sultan Murat kapalı pazarına . 39+1 ,😅
Bsrfnr AhseninAnnesii doktordan doktora ücret değişiyor diye biliyorum , yakın zamanda fiyat aldım ama işte yilbasindan sonra zam gelecek
AhseninAnnesii Bsrfnr evet öyleymiş simdi çarşamba ogrenndigimde en azindan ortalama bi fiyat cikar. Ocak ortasi sonu dogumum zamli haline denk gelecek bi kac gun farkla resmen ya 😅😅😅
AhseninAnnesii Bsrfnr operatör doktor alev hoca suan icin normal 5500, sezaryen 8700. Ocakta zam gelecek ne zaman gelecek ve ne kadar zam olacak netlik yokmus
AhseninAnnesii Bsrfnr zamli haliyle Alev hoca normal 7700 tl, sezaryen 12500. Operatör bu arada Alev hanim
Bsrfnr AhseninAnnesii valla doğum için bizede Ocak başı diye söyledi doktorumuz erkende gelebilir bir kaç gün geç te gelebilir dedi 😄 dua ediyorum ki Aralık sonunda gelsin ocağa girmemiş olalım yani 😄
Ayshenur Nazendehanim valla söyleyen söylesin kaç kişi gidiyo pek de umrumda değil 😁🤣boşver kız amannn 🤣
Ayshenur Nazendehanim ama bişey diyeyim mi baya iyi kadın bir tane genc vardı onun yapamadığını iki saniyede halletti ben kafayı yedim hiç mi bişey bilmiyo diye 😃
Nazendehanim Ayshenur evet biraz ketum ama bilgili güzel ilgileniyor , emzirmeye ilgili bilgi verdiginde karşımda teyzem duruyor sanmıştım herkes sevecen olmak zorunda değil Allah bilir bizim için kimler ne düşünüyor 😂
Betulomay_ Kimse Asiye hanımdan bahsetmemiş ben daha yeni gebeyim asiye hanıma gittim. Uzun zamandır gidenler memnunlar mı
alyamomss Betulomay_ 26 haftalık hamileyim 7.haftamdan beri asiye hanıma gidiyorum ve çok memnunum gayet ilgili
busrabrbr Merhabalar bu bahsettiğiniz doktorlar cep telefonu numarasını paylaşıyor mu ? Bişey olduğunda direkt sorabiliyormusunuz
Ayshenur busrabrbr maalesef kadın doğumdaki doktorlar riskli gebelik dışında kimseye galiba numara vermiyor . Ama hastaneyi arayıp örnek veriyorum mürvet hanım a bağlar mısınız dediğinizde asistanlar ı ile görüşüyorsunuz