krdelen41 Mide yanmalarım artık iyice arttı dayanamıyorum bende ilaç içicem mecbur gavisconu günde kaç kez içiyorsunuz yada rennie yi?
Gokcemom krdelen41 benim de aşırı midem yanıyor gaviscon artık kâr etmiyor günde belki 7-8 kez kullanıyorum şimdi doktor bir hap verdi sabah aç karnına onu alıyorum ardından gaviscon bakalım nasıl gelecek
ballikedii krdelen41 bana günde 4 kez içebilirsin dedi 10. Haftadayım 9. Haftadan beri içiyorum ama 4 ü bulmuyor
Gokcemom krdelen41 rabelis aç karnına içiyorum inan sıfır mide yanması gaviscona bile ihtiyaç duymuyorum doktoruna danış istersen
Mbbcn Mide yanmasından en muzdarip olan gebe olabilirim içmeden hayatımı devam ettiremiyordum 11 şişe bitirdim şurupçu gibi oldum yanımdan hiç ayırmıyorum zararı yok dedi doktor üç dört kullanabilirsin .benim bazen dahada çok kullandığım bile oldu malesef
Gokcemom Mbbcn rabelisi dene canım doktoruna danış benimde çok yanıyordu yatamıyordum midem bulanıyordu şurup bana da etki etmiyordu ama bu hap çok iyi
Dark Bsldkbklm ben daha önce mide reflusu tedavisi gördüm o zaman gaviscon kullandım. Hamileykende kullandım ama rennie Duo gebeler için daha uygun diyip onu verdi doktorum. İkiside oluyor ama rennie gebeler icin
Gizem_1635 krdelen41 günde bi defa gece yatmadan içiyorum gündüz soğuk süt yoğurt yiyorum öyle hafifliyo ama gece çare olmuyo o yüzden şurup gece içiyorum doktorum günde 1 defa demişti