Zeynepsari34 Merhabalar anneler ve anne adayları. 32 haftalık hamileyim genital bölgede kararma farkettim.çok açık ten rengim yoktu zaten ama o bölge sanki daha çok kararmış gebelikten olabilir mi ? Ya canım sıkıldı sonra gidermi acaba
Deletedmom_21 Zeynepsari34 lazerle beyazlıyor canım,doğumdan 6 ay sonra başlaya bilirsin bildiğim kadarıyla. 3 seansa beyazllyor mis gibi))
Deletedmom_27 hormonlardan dir gecmezse dogumdan sonra lazer yaptirirsin dogum doktorlarinin var guzel cihazlari 3 seansa beyazaliyor istanbul icin @ dr halise yolli doktoru tavsiye ederim
Remziye2121 Deletedmom_27 konuya biraz daha açıklık getirir misin ilk defa duydum cnm da benim kararma olmuş
Ege1 Deletedmom_27 kadın doğum doktorlarını mı yapıyor bu iii nasıl yani nasıl bşr lazer ilk defa duydum
Deletedmom_27 Remziye2121 https://www.instagram.com/op.dr.haliseyolli/ bakabilirsini cok paylasimi var vajina daraltma ve beyazlatma cihazlari kullaniliyor 3 seansda genital bolgenizi beyazaltiyor doktor lazer ile korkulacak bisey yok cok korkarsan da uyusturucu krem sur oyle gir seansa daha cok soorunuz varsa asistani sabihaya da instadan sorabilirsiniz fiyat falan yardimci oluypr dr hanim
Deletedmom_27 Ege1 dogum doktorlarinin bir cihazi var vajina daraltma ve vajina beyazlatma icin Arastirip ihtiyaca gore seans cizip beyazlatiyirlar
Ege1 Deletedmom_21 bildiğimiz normal lazerden mi bahsediyorsunız tüy dökme? Eğer öyleyse onun beyazlattofını ilk defa duyuyorum
Deletedmom_27 Remziye2121 istanbuldaysan medistanbul halise yolli den fiyat iste genital beyazlatma icin Degilsen de nerde yasiyorsan arastir hangi doktorlarda var cihaz En temizi doktor Guzellik merkezleri isini hic iyi yapmiyor Yapanlar da cok pahali zaten mesela istanbulda 1 kisi var guvenebilecegim isini tertemiz yapiyor ama of iste pahali xd
srcataby Benim birde koltuk altımda var lekeleme koyuluk tam koltuk altıda değil kola doğru olan tarafta umarım doğumdan sonra geçer. Doğum lekesi gibi koyu renk cok
Deletedmom_27 srcataby evet kolalti da tariyorlar genital bolgenin yaninda Bistanbulda cogu doktorun var cihazi vajina daraltma ve beyazlatma islemleri icin kdin dogumdan randevu alinabiliyir
Deletedmom_27 Ege1 hayir hayir o lazer espilasyon :) tuyler icin Benim bahsettigim cihazlar doktorlarda var vajina beyazlatma ve vajina daraltma icin gelen hastalari o cihazlarla tariyorlar benim bahsettigim doktor kolatina da yapiyor bikini bolgesine de