gulsun-36 Melekuygun evet canım malesef hafif adet sancısı gibi ağrılar oluyor benim yaklaşık 14. Haftaya kadar devam etti arada hala olur ama eskisi kadar sık değil doktorum 12. Haftadan sonra vitamin başladı onlarda kaşık ağrılarına iyi gelir dedi ki gerçekten öyle de oldu bende şimdi 18+3 teyim
Elif57 Melekuygun benimde oluyor hatta korkup hemen uzanıyorum doktor olur demişti genelde bu tarz şikayetler oluyormuş
Melekuygun gulsun-36 bende 6. Haftama girmek üzereyim uyuyamıyorum kalınca cok agrı lar giriyor kitlenip kalıyorum Rabbim yâr ve yardımcımız olsun inşallah
Sevval0308 Canım rahim genisledigi için ve bebiş rahme tutunmaya çalıştığı için olurmuş sancı. Allah’ın izniyle.bebislerimiz gayet iyidir💋
HONOS Hamile olduğumu öğreneli birkaç gün oldu sürekli kasık ağrı-sancısı var. Başlığı görmek biraz rahatlattı korkuyordum herkeste varmış henüz doktora gitme fırsatım da olmadı 😌
Melekuygun HONOS git git çarşambayı bekleme kan testi yapıyor ve folik asite başlıyor bebeğin gelişimi için bütün vitaminleri kapsıyor