guzelanne01_ ogretmenHnmm ayy neden bilmem şimdi girdim beni etiket yapmışssınız var var gördüm vallahi kendim kadar sevindim tanıdığım tanımadığım istiyen herkez anne olsun istiyorum🙈🙈🙈🙈
ogretmenHnmm iremyigit ay hadi inşallah çöm bekledim Rabbim mukafatlandirsin inşallah ve bekleyen herkese nasip etsin
ogretmenHnmm KeremikoBayky elimde test yok suan canım bugün de oylesine aldim zaten negatif diye tamemen oylesine yaptim bunu da
Baby_loading ogretmenHnmm https://www.hizliresim.com/qk0ksdr Adetime 4 gun kala yapmistim, Yarin gunum her zaman bir gun one ceker adetim normalde bugun olmaliydim 😊
Aysegul123Defne ogretmenHnmm bende gördüm silik çizgiyi canım ama bekleyebilirsen 2 3 gün daha bekle çünkü çok silik varsa iyice pembelesir yada kan vermeye git yarın orda belli olur
ogretmenHnmm KeremikoBayky 4 5 gün geçti canım ama bende pco olduğu için son zamanlarda reglim duzensizlesmisti o yüzden tam bilmiyorum
yumamiii ogretmenHnmm hayırlı olsun inşallah çoook güzel sonuçlar alırsın betadan da ben de 4+6 yım daha çok yeniyim😇 allahım sağlıkla almanı nasip etsin
ogretmenHnmm yumamiii maşallah canım Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Mucizem benimledir inşallah 🙏