Ebruznnn Kızlar D vitamini yazdı doktorum ilk hamileliğimde kullanamamıştım ekmeğe damlatmak midemi bulandırıyor bu kuzumda kullanmak zorundayım siz nasıl kullanıyorsunuz ekmeğe damlatmakta başka alternatif önerebilir misiniz?
Dark Ebruznnn yoğurda katabilirsiniz daha iyi oluyor. Benim midem çok bulanıyordu sprey vermişti doktorum
Karabiberimm Ebruznnn eczacı istersen ekmeğe istersen yarım çay bardağı suya damlatabilirisn demişti . Ben 10 damla kullanıyorum damla miktarına göre su miktarı değişir mi onu bilmiyorum
nur34_ Ebruznnn valla bnm ilacimin uzerinde yiyeceklere karistirin yaziyor bnde corba varsa ona yoksa kendi tabagimdaki herhangi bir yemege karıştırıyorum hic bisey yemesemde salataya koyuyrm
KumsAlyaa Karabiberimm ben çay kaşığına 10 damla damlatıp içiyorum olmuyor mu benim yaptığım Dark nur34_
Aaaysee Zuzuu86 içiliyor tabii canım mide bulandırdığı için tadı,kokusu ekmeğe damlatma,yoğurda koyma falan alternatifleri oluyor ondan bahsediyor arkadaşlar
nur34_ KumsAlyaa uzerinde nasil yaziyorsa yada doktorun nasil kullanmani istediyse oyle kullan canim herkesin degerlerine gore damla sayisi farkli mesela benimki 4 damla seninki 10 damla eczaci ztn nasil kullanman gerektigini soylemis olmasj lazim yada uzerinde yaziyor olmasi gerekiyor
Ayshenur Ebruznnn kullanamazsan damlayı doktoruna danış brnim midemi bulandırıyor du magnezyum u da suda eritilen den vermişti kusturuyodu çoğu zaman ben söyledim bana osteocar verdi ücretli bir ilaç ama onda rahat ettim
Minnissh Ebruznnn ben neye damlatirsam kusdum. Hic bi sey ise yaramadi O yuzden degistirdim kapsùl seklinde aliyorum
Aaaysee Ebruznnn ya valla ben kullanamıyorum iki kez içtim bulantılarım geri geldi resmen bende bıraktım 😕
starrysky Ebruznnn benimde aynı şekilde midemi bulandırıyordu doktoruma söyledim D-Colefor adlı ilacı/vitamini verdi. Haftada bir kez hap olarak alıyorum. Hiç bulantı yapmıyor aşırı rahat oldu böyle. Doktorunuza sizde danışın isterseniz damla çok zor oluyor.