Turana4 Salam qızlar. Down sendromuna 90faiz risk çıxdı 2li testdə. DNA NİPT testi verdim Türkiyəyə göndərdilər onun cavabını gözləyirəm sizlərdədə olubmu belə?????
Nazlison Turana4 korkmayın ablalara git sıvı aldır demişlerdi riskli diye sıvı aldırmak istemedi yeğenim şuan iki yaşında çok şükür sapasağlam
Fidan1923 Hekiminiz kimdir ? Özünüzü qorxutmayın 2li test 100% netice deyil. İnşallah yaxşı geler cavablar
Turana4 Elilar2225 normal dedilər elə 12ci həfdədə baxdı. Sonra test verdim elə çıxdı indi 15həftəyəm
Elilar2225 Turana4 onda insAllah ki normaldi narahat olmayin. İkili test cox vaxt sehv göstere biler.
Turana4 Elilar2225 inşallah səhf görsədər . Çünki nə qohumda yoxdu nə birşey. Birde deirlər doplerdədə bilinir o hə?
Elilar2225 Turana4 he doplerde de biliner e ama adi uzide de gorunur cunki mene adi uzide baxdi hecne gormedi deye 2li test vermedim
Turana4 Elilar2225 siz hansı xəstəxanaya getmişdiz?dövlətdir? 2li testi vermek mecburidi axı məncə çünki araşdırdım həkimlər danışır ki uzide gizledede bilir daun sendromu normal uşaq kimi görsənir doğulana kimi aldadır
Elilar2225 Turana4 leyla medical. Yo men vermedim mecburi deyil hem de ikilidense uclu dordlu daha degigdi