Handearsy Kızlar 37 haftam bitmek üzere bugün doktora gittim 3500 gram olduğunu söyledi geçen haftaya göre 600 gr almış bebem. Başka hiçbir sorun olmamasına rağmen böyle giderse normal Doğum olmaz dedi anlamıyorum haftasına göre çok mu fazla kilosu sizde durumlar ne ?
Aysenurozbay Handearsy 3500kg yukarısında kg olan bebeklere sezeryan yapyolar dye biliyorm yanlış bilmiyosam
Kbradyr Handearsy canım ettim 38 haftada sezaryan ile 3910 gr dogum yaptı Saglık la gelsin de ha sezaryan ha normal dogum ikisi de aynı bence kg normal ama hiç bir doktor risk e girmek istemediği için mecburen sezaryan. Rabbim genede gönlüne göre versin canım 🙏
Handearsy Canisi44 en çoook fındık, yer fıstığı, muz, hurma, kaşar peyniri, meyve yedim cnm ama çok yemişim demekki 😄
Handearsy 2019annesi 🤦🏻♀️ Yani bi yandan zayıf kalmadı diye seviniyorum bi yandan da kendimi hiç sezeryana hazırlamamıştım şimdiye kadar bi problem yaşamadığım için. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Handearsy Aysenurozbay önümüzdeki hafta kendi gelirse normal olabilir ama gününü doldurursa zor dedi 🤔 galiba 4 üst sınır
Aysenurozbay Handearsy bende tam olark bilmiyorm ama duydum mu ben mi yanls hatrlyom yanls bilgi vermem istemen ama 3500 kg yukarsn mi sezeryan alyorla oyle bisey heralde cnm
Aysenurozbay Handearsy birde canm ne yedinde masallah bebes bu kadr kilo ald banada oneririmisin 28+1 haftalıgm bende bebise kilo aldrm biraz😁🤗
Handearsy Canisi44 evet cnm hem kilo yapıyo hem de magnezyum var içinde, muz ve maden suyu her gün aldığım için hiç magnezyum ilacı kullanmadım hamileliğim boyunca
Handearsy Canisi44 34 haftayken bizim de öyleydi ama son iki üç haftadır hızlandı kilo alması işte bi de ben maden suyu çok içtim cnm söylemeyi unuttum nerdeyse her gün bir şişe içtim
Handearsy Aysenurozbay ya illa normal olsun takıntısı Yok ama birden duyunca bi telaş yaptım yine de hayırlısı olsun 🤗
Handearsy Aysenurozbay yer fıstığı, kaşar peyniri, muz, fındık, maden suyu, süt, hurma her gün yedim nerdeyse 😄 ama çok gelmiş demekki sen yine de benim kadar yeme normal istiyorsan 🤭
Aysenurozbay Handearsy canm benimde bebsn kilosu az geliyo doktor bir hafta önde gidiyo desede bana az dogack korkusu var
Handearsy Kbradyr ya evet tabiki öyle ama doktorun sanki çok aşırı anormalmiş gibi davranması canımı sıktı şuan doğsa 3500 gr çok fazla değil gibi yoksa önemli olan bebeğin sağlığı her zaman 😊 Çokteşekkür ederim 🙏🏻
gamzelianne16 30 haftalıgım bebegim 2 kilo olmus doktor haftasına göre biraz fazla boyle giderse 3 bucugu gecerse sezaryen olur ddi 🙄🙁