Öncelikle bir maaşallahınızı alırız teyzeleri🧿 biz bugün doktor kontrolümüze gittik 31+2 haftalığız 10 günde önden gitme durumumuz var ama doktorumuz gayet normal endişelenecek bir şey olmadığını söyledi 🙂ilk NST mize bugün girdik o duygu çok heyecanlı anlatamam size 170 i bile gördük çok heyecanlı bir bebiş dediler🤭 ardından doktorumuzun yanına gittik 1.700 gram 42 cm olduğunu ve gayet iyi olduğunu söyledi hatta bir lakabı bile var yanak reis artık yanakları çok tontik dedi 👶🏻 bu haftalarda bebekler doğum pozisyonlarını alıyorlarmış bebeğimiz 26 haftadan beri baş aşağı bir pozisyondaydı ve hala öyleymiş suyumuzda çok iyiymiş inşallah dönmez kızlar herkesin gönlünden geçen olsun ama ben normal doğum istiyorum dua edin dönmesin 🥰 artık günde 2-3 adet hurma 2 kupa bitki çayı ve spor yapmamı söyledi 💕ilişki durumuna gelecek olursak 15 gün daha devam edebilir sonrası için durun dedi🥰 artık o güzel habere gelecek olursak benim de kontrollerim ayda bir değil 15 günde bire düştü çok sevindim 🥳 rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın kucağımıza sağ salim alalım inşallah herkesin gönlünden geçen olsun bugün görüş günü olanlar sizlerde durumlar nedir 🙂🙂🙂