yaseminnn54 Merhabaaa 👋🏻 Doğumunu anlatma sırası galiba bende 🙈 14 gün önce Perşembe akşamı suyumun gelmesiyle maceramız başladı. ☺️ Baştan alacak olursak eşim babasının rahatsızlığı sebebiyle benden 1.5 saat uzaklığa memleketine gitti. Annemle karşı binalarda oturduğumuzdan bende o geceyi annemde geçirecektim. Akşam saat 22.00 civarlarıydı eşimle telefonla konuşuyorduk,annemse uyumak üzere odasına geçmişti. Biz eşimle yarım saat kadar konuştuktan sonra eşime “ben bu gece doğurucam sende yoksun oh görürsün” diyerek şaka yapmıştım. O da “gece gelicem ben olmadan doğurma,şimdi 1-2 saat uyuyayım yolda uykusuz kalmayayım” dedikten sonra biz telefonu kapattık ve herşey o andan sonra başladı 🤭 Birden karnımdan duvara vurduğunuzda gelen kütleme sesi gibi bir ses geldi ve ardından sıcak bir şey geldi 😳 O anda kanama olmasından çok korktum ve hemen tuvalete gittim. Bir baktım ki ıslaklık var baya hemen anneme seslendim gelmesi için şaka yaptığımı düşündü ilk başta sonra geldi baktı suyun gelmiş dedi. Hemen eşimi aradım “ben şaka yapmıştım ama gerçekten doğuruyorum galiba suyum geldi” dedim. Tabii onu da inandıramadım ilk başta sonra hemen o ordan biz burdan yola çıktık. Hastaneye gittiğimde 4 cm açıklık vardı fakat bende ne sancı ne ağrı hiç bir şey yok sadece suyum geliyor. Neyse yatışımı verdiler. Yukarı çıktım güle oynaya sanki başkası doğuruyormuşcasına bir rahatlık var bende saat 00.00 oldu bu arada 🙈😂 Doğumhanede bağıranlar vs. Bende tık yok bağıranlara da kendimi kapattım etkilenmiyorum kesinlikle bir müddet sonra bana sancılar gelmeye başladı sakince nefes alıp verip sancıyı karşılıyorum falan 8 cm kadar hiç bişey yoktu sonra sancılar daha da zorlamaya başladı bana yatıp dinlenmemi söylüyorlar ama ne mümkün yatağa yattığım anna sancı daha fena vuruyor hemen kalkıyorum 😂 Plates topu vardı yanında da bir dolap oturdum topun üstüne kafamı dayadım dolaba orda dinleniyorum. Sancı geldikçe bir üşüyorum yataktaki pikeyi üstüme alıyorum bir terliyorum pikeyi atıyorum 😅 8 cm den sonra 2 kez çatala çıktım baktık olmuyor yürümeye devam 🚶♀️ 2. Sefer çataldan inince secde pozisyonunda beklettiler bir müddet sonra son kez çatala çıktığımda 10 cm ulaşmıştım fakat oğlum bir türlü gelmedi. Eşiyle ilgili bir sıkıntı oldu,çatalda kontrol ederken birden kan fışkırdı ve acil olarak sezeryana indirildim. Spinal yaptılar sezeryanımı Saat 7.15 civarıydı ameliyathaneye indiğimde 7.40 da dünyaya geldi minik yavrum 👶 Oğlumu alıp götürmüşler ben anlamadım. Ağlamadı doğduğunda ben oğlumu ne zaman görücem diye sordum onu yanıma getireceklerini söylediler. Ameliyathaneden odaya çıkartırlarken eşim ve annemi görünce gözlerimden yaşlar süzüldü oğlumu görmediğimi söyledim yaklaşık 1.5-2 saat sonra yanıma getirdiklerinde dünyam yeniden dönmeye başladı 😍 Yani benim çirkin ördek yavrum hem normal doğumu hem sezeryanı yaşattı bana sağolsun 😏☺️
GelMucizemol Allah bağışlasın canım benim rabbim bir ömür guldursun yüzünüzü geçmis olsun gözün aydın olsun
yaseminnn54 GelMucizemol Amin Allah razı olsun 🙏🏻 Çok şükür geldi geçti şimdi keyfini çıkarıyoruz eh dikişler arada zorluyor ama o da olacak artık 😏☺️
Gekon1710 Allah bağışlasın inşallah Analı babalı büyütsün 💕 bende 37+5 im inşallah gelir artık sağlıklı sıhhatli 😊💜 her wcye gittiğim de bir umut ama maalesef😄😄