Misrax Pinpuyank 20 haftaya kasar erkek dedi hatta israrla pipi gosterdi sonra detaylıda kız olduğunu ögrendim
Zeynepsen Pinpuyank benim kızım resmen pipi gibi doktor resmini bile vermişti sonra kız olduğunu öğrendik
Mucizem33 Cinsiyet tahmininden sonra 3 defadır gidiyroum doktorum erkek dedi ve yanılma olmaz diye düşünüyorum
Pinpuyank denizarenmom vallahi mi. Kac haftada dendi. Ve pipi denilip gosterildi mi bacak arasi. Sonra kiz mi dendi
Mucizem33 Pinpuyank yok erkek denildi yani pipi de gösterildi bende yanlışlık olur diye sordum surekli erkek denildi
Zeynepsen Deren06 hayırlısı neyse o olsun da Allah gönlüne göre verir inşallah bende çok kız istemiştim nasip oldu şimdide nasipse oğlum olucak
Zeynepsen Pinpuyank 13 yada 14 evet gösterdi pipi diye ilk kızımda resmi bile var hala sakliyorum bacak arası açık ortada bı çıkıntı var kerger kordon denk gelmiş
Birranneee Pinpuyank benimde 13. Haftalikken yüzde 60 erkek dendi 16. Haftada başka doktora gittigim de yüzde 80 kız dedi 18. Haftada daha net belli olur ama dedi bakalım hayrlisi artık 😊