yeni_gelin_ İyi geceler herkese bişey sorcam ☺️ Bu aralar sık sık wc ihtiyacım oluyor günüm de 5 gündür geçiyor wc deyken yanma oluyor bi kaç gündür bunun gebelikle alakası var mı acaba 🙈
Cannur Arkadaslar biraz daha kibar olabilirsiniz boyle yazınca birsey mi oluyor? Bilmedigi icin soruyor e bizde kibarca bi test al yada bi saglık ocagına git diyebiliriz biraz daha sakin kalp kırmaya gerek yok.
yeni_gelin_ Cannur ah medeniyet ve insanlık ☺️ Teşekkür ederim evet bilmiyorum yeni evliyim ve yaşın küçüklüğünün verdiği cahillik var biraz ☺️🙈
Hafizeipek yeni_gelin_ Canim idrar yaparken yanması enfeksiyon belirtisi doktoruna söylemelisin bol bol su iç
Cannur yeni_gelin_ haklısın hic birimiz ana karnında ogrenmiyoruz bunları sorman doğal yani. Sen doktora git bi enfeksiyon kapmış olabilirsin testlerini fln yaptır en dogrusunu doktor soyler sana :)
yeni_gelin_ Hafizeipek içiyorum genelde de suyu bol bol bi ara soğan kaynatıp içtim hep doktora da gittim rahim ağzında enfeksiyon var dedi rahimde yoktu bide kist patlamıştı fitil verdi geçer dedi kullanınca 🤷🏻♀️
sudamlasi yeni_gelin_ iki gün daha geçsin tam o zaman yap en net cevabı alırsın Allah gönlüne göre versin🙏🏻🌼