EminNur yanikkozaanne 2 saat öncesinden kesiyorum hep 15.00-16.00 arasında yapıyorum insallah olur . Yoruldum artık 😢
Ummhny EminNur merhaba ,sizin daha test pik olmamış bende sizin gibi herhalde kaçırdım dedim ama 17.gun pik olmuştu pes etmemek gerekir bir dolu bir boş değerlendirmeye devam edin benim fikrim hala yumurtlama olmamış sizin , hoscakalin
EminNur Ummhny bende yumurtlama olmadı diye düşünüyorum. İnsallahta olmamıstır. Teste devam edeceğim aynen insallah olur hepimizin 🙏🏼🤲🏻
arirangg EminNur 12.12 tarihini değerlendirdin mi canım. Hatta dün ve bugünü de değerlendirsen iyi olurdu
Ummhny EminNur Amin inşallah, testi yapmaya devam edin iliski durumu bir gün dolu bir gün boş şeklinde devam edin bence ,hoscakalin
EminNur arirangg evet 12.12 yi değerlendirdim ama 13 ü değerlendiremedim. Bugunude değerlendireceğim insallah .
EminNur arirangg  Boyle sonradan silikleşmesi normal mi acaba?
prensannesii_ EminNur ben ovulosyon testi ile hamile kaldim canim hemde tek ilişki ile ramazandi hatta yumurtlama günü sadece birliktelik oldu daha sonra kaynanam kayin babam kaynim heo bize geldiler yumurtlama haftası geçmişti oyle hatta hiç umudum yoktu tekrar ovulasyon testi siparis etmiştim ki o ay hamile kalmışım cok şükür:)
EminNur prensannesii_ Allahım lütfeeen ya lütfen 🙏🏼 bende temmuz ayında kürtaj oldum simdi çok istiyorum. Ama yoruldum artık 😢
Koalammm prensannesii_ canım çatlama olduktan sonra hiç tekrardan ovulasyon testi denedin mi benim ovulasyon günüm geçti 3 ve 4 Aralık’ta yumurtlama gördüm arada bir yapıyordum t çizgisinde koyulaşma gördüm dün üç gün sonra adet günüm sence hamilelik olabilir mi?
EminNur srny çok teşekkür ederim. Buna bakılırsa benimki henüz pik olmamıs . İnsallah bizimde bu kadar net belli olur🙏🏼
EminNur EminNur  @Muti srny  Bugunki test buda sanki bugunde koyulastı gibi 🤷🏻♀️
prensannesii_ EminNur canim bi kere olmuş ya hamile kalırsın dert etme ama şuan pik değişin yaklasmissn yumurtlamaya Rabbım en yakın zamanda nasip etsin canım. Ovulasyon testi bi mucize valla 2. Cocuk düşündüğümzamands kullanmayı dusunuyrm en azndan yumurtlama günü geldi mi geçti mi o derdin olmuyor
EminNur prensannesii_ amin insallah çok teşekkür ederim. Bende ilk defa kullanıyorum o yüzden bi terddütte kaldım insallah bende hayırlı haberler alırım🙏🏼