Babyy07 Doğal çözümü varmı neler yapiyosunuz , Mantar var galiba dedi doktorum bi ilac verdi ama kaşıntım yoktu önce şuan ilacı kullandigimdan beri duramiyorum kasintidan böyle olan varmı 28+2
Eslemim34 Babyy07 Soğan kürü iç canım. Benim annem de çok oluyor hep soğanı kaynatıp suyunu içer. Hergün geçene kadar hemen geçiriyor
Yaren_ Babyy07 Benim doktorum ilaç vermedi kaşıntın olduğunda sirkeyle yıka dedi. Deneyin isterseniz.
Sinem94 Babyy07 sirkeli su ile taharetlrnebilirsin iyi geliyo birde 1bardak suya 1 tatlı kaşığı doğal sirke koyup içebilirsiniz midede reflü vs. yoksa varsa ev yoğurdu da tüketin mutlaka doktorum önermişti bunları
Nzlasm Babyy07 Canım NİOLİ yağı diye bir yağ var ben bekarlıktan belli mantar derdi çekiyordum koku kaşıntı akıntı hepsini yaşadım ne kullandıysam geçmedi en son bu yağı keşfettim hamilelerde kullanabiliyor şu an 22 haftalık hamileyim ve bu dertten 2 3 kullanımda kurtuldum iç çamaşırına 1 damla günlük damlat emin ol faydasını göreceksin bi kaç güne geçecek ama geçti diye bırakma her gün yapmazsın 2 günde bir damlatırsın instagramda ZİSHU diye bi abla var onun tavsiyesiyle aldım elimden geldiğince de burda bu sıkıntıdan bahseden herkese bunu öneriyorum rabbim derdi veriyorsa dermanını arattırıyor güzel bişeye vesile olurum inşallah
mysweetbabyy Babyy07 sakin soğan kürü içme bu insanlar valla deli eder insanı gebelikte soğan suyu filan içilmez doktoruna gidicemsin evde bisey yapmicaksn
HaticeC123 Hamileyken soğan kürü içilmez canım sakın içme. Doktorum bitki çaylarıda önermiyo mesela. İçirmiyo. Yani bi sıkıntı yaşıyosan en iyisi doktoruna danış canım 😊
Nzlasm Babyy07 ben trendyoldan aldım eczanede yok sanırım büyük şehirde oturuyorsan aktarlarada sorabilirsin