Elifedikli 33 haftalık olduk 1900 kilo olmuşuz orta kiloluymuş bebeğim sizce ne yemeliyiz kızlar kilosu iyi dimi haftasına göre sizin kaç
Eldgrn Elifedikli 29+5 olduk ne kadar olduk bilmiyoruz en son 26+5 de gittik 1040 gramdı ayın 28 inde birdahaki kontrol onu bekliyoruz
Elifedikli Eldgrn maşallah rabbim senin de evladının da gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla alalım evlatlarımızı kucaklarımıza 🥰
Elifedikli 120720 doktor orta kilolu bir çocuk olacak dedi 😇 iyi gibiymiş ama ne bileyim anne içgidüsü herşey düşündürüyor 🥰🥰🥰
Dilan246 Bugün 28 haftalık olduk. 25+1de gittiğimde 1060 gram olduğunu söyledi doktorum hatta biraz önde olduğunu söyledi şimdi ne kadar olduk bilmiyorum 22 aralıkta kontrolümüz.
Elifedikli Dilan246 evet maşallah bebiş iştahlı çıkmış 😍☺️☺️ Sağlıyıyla hayırlısıyla alırsın inşallah kucagına ☺️
Dilan246 Elifedikli Biraz öyleyiz aslında ben son haftalarda yapılacak her şeyi 5ci aydan sonra yemeye başladım et balık türü pek yemediğim için kaşar meyve süt ve süt ürünleri tükettim çok şükür iyi gidiyoruz şimdilik sağlıcakla gelsin insallah kuzularımız😍😙
iremyigit Elifedikli vallahi haşlanmış yumurta yiyorum 3 tane hergün sabah muz yiyorum inek sütü içiyorum başka yaptığım birşey yok 😂😊