Aysenur222 68383729 bence bu zamana kadar olmadıysa sizinde olmucak gibi duruyor inşallah yemekten kesilince iyice zayıflarım 48 kiloyum zaten
Aysenur222 Kızlar bu arada girip oldum hapşırmak beni çok korkutuyor bişe olcak korkusu oluyor tutsan zaten olmuyor şuan gecmiş hali iyiyim tat ve koku tamamen gitti hep böle olurdu zaten benim
gmzhrn Aysenur222 çok sanslisin maşallah de kendine. 7. haftadan beri bulanti.kusma berbat haldeyim ağzım çamur gibi 11. haftadayim. 5 yaşında kızım.vqr ve yetmiyorum hicbiseye. Rabbım daha büyük dert vermesin ama bulantısı olmayanlar çok imreniyorum
Aysenur222 gmzhrn çok haklısın seni anlıyorım bi ara miğde sıkıntısı yaşamıştım hamile degildim çok zordu olsun ama miğde bulantısı geçer daha kötü şeyler olmasın öle düşün canım
Tugcekrkya gmzhrn yalnız değiliz atlatıcaz 🙏🏾 6. Haftamda başladı 9. Haftam bitiyor hala yoğun bulantı halindeyim tek avantajım kilo kaybım yok ama su içemiyorum ama geçecek 🙏🏾
2prensesannesiiii Aysenur222 dünyanın en şanslı gebelerinden birisin dilini ısır dile getirme maşallah 🧿🙏🏻 Ve sizin gibi gebeliği normal geçen gebeleri kıskanan ben 🥺🥴
gmzhrn Tugcekrkya 5 haftadir dolaptan soguk suyu yudum yudum içiyorum yoksa başka türlü içemiyorum bnde. yemek yesem sıkıntı.ac kalsam sıkıntı . Rabbım kolay geçirsin inşallah