Nursl7 @zty0206 sağol gel beraber olsun neyse ki bugün çok yemek derdim yok eşim gece 12 de gelicek 🙂🙂🙂🙂🙂
prensesinannesi94 zty0206 yayla çorbası et kavurma bulgur pilavı yaptım az azda patates yemeğimle pırasam var Allah bereket versin 🙏😁
evin_bozkurt zty0206 nohut sulusu ,pilav, köfte ne kadar uyumlu bilmiyorum ama evde üç kişinin istediği yemekleri yapıyorum 😅
Aaaysee zty0206 Kuru fasulye Pilav Turşu,roka,ayran 🌸 İlk defa kuru fasulye yapcam insaAllah güzel olur püf noktası falan varsa alırım 😂
Ultramommy Aaaysee Uff hiç beceremiyorum bende kuru fasulyeyi ama annem efsane güzel yapar her yiyen tekrar tekrar yer 🥹 ona çekmemişim
Aaaysee zty0206 bende severim de sıra gelmedi pek canım farklı farklı şeyler yapıyorum hep bide evleneli 5 buçuk ay oldu daha ondan 😁
Anneolmak188 zty0206 teşekkür ederim kuşum kocam sağolsun çok çeşit aramaz ayırt etmez herşeyi yer ondan şanslıyım belki bende yarın poğça yaparım tarif varsa verirmiisinnn bayadır yapmadım yapılmamış tariflerede güvenemiyorum
zty0206 Anneolmak188 ben hep bu tarifi yaparım nefis yemeklerinden tarif alabilirsin herşeyi tam oluyor ve güzel anlatım videoları var