Kızlar bebeğim 4 ay 3 günlük. Bu zamana kadar emzirdim. Hala devam ediyordum. Fakat 3 gündür gündüzleri de mama veriyorum. Doktora gittim kilosu 6500. Doktora sütümün yetmediğini mama verebilir miyim diye sordum. Sadece gece yatarken verebilirsin gündüz verme dedi. Tamam dedim. Fakat bugun bebeğimi emzirdikten sonra parmağını emerken gördüm. Sütüm cok azaldı zaten fark ediyorum. Yemediğim içmediğim kalmadı , ki bence bazı bünyelerde yemeyle içmeyle ilgisi yok. Sabahın 6 sında sütüm olsun diye ısırgan yapıo içtiğim oldu. Zaten evde tek bakıyorum. Uyku süt yapar vs diyorlar ama inanın uyuyacak vaktim yok. Bebeğim eskisi gibi uyumuyor sürekli oyun istiyor. Ayakta oynatırken bile sütüm olsun diye su içtiğimi biliyorum kaç defa. Bugun en son emzirirken beni üzen şey, bebeğimin parmağını emmesiydi. İnanın “aç kalsın ama anne sütü alsın” demeyin. Öyle olmuyor. Yaşamayan bilemez. Siz bebeğinizin veya çocuğunuzun aç kalmasını ister miydiniz?
Ergen tayfa uzak dursun. Bilinçli kişiler yorum yapsın. Eve gelen yardımcı var, ayda 1 geliyor. O da diyor mama verme emsin filan. Dedim yetmiyor. Hani söylerken düşünmüyor kimse bazı şeyleri. Ben keyfimden mama vermiyorum. Sütü bol kişiler öyle şanslı ki o çocuklar da şanslı ki onların adına da cok mutluyum. Şimdi kayınvalidem gelir başlar demeye, mama verme mama verme diye. Yahu bu mama zehir mi ? O zaman ülkede çok çocuk zehirle büyüyor. Ben mamayla büyüdüm kolay kolay hasta olmuyorum çok şükür. Yahu herşeyi geçtim, ben istemez miyim bir anne olarak bebeğim anne sütü alsın aylarca yıllarca… bi düşünün. İnanın süt annesi tut dedim eşime tutmadı. İnanın isterdim emsin diye. Yine de suçlu hissediyorum kendimi napıcam bilmiyorum bi yol gösterin