genccanne Arkadşlar 38 haftayım tansşyon yüksek geldi Bebek suyu azalmış dedi Gelişim geriliği var dedi Neyse yatış verdiler bakalım suni taktılar sancılar gelmeye başladı geldiler muayene ettiler kapattılar geri dua edin kızlar
Melek0606 genccanne canım kendi sancin varmı Bnmde suyum bitmisti gerçek ovilvo muydun yani suyun az olduğu için sancin wardur ondan kesmislerdir
Ayse_Nuryusuf01 genccanne Allah yardımcınız olsun suni sancı nasıl bir şey benide bugün suni sancı ile doğumu başlatacaklardı benim bebeğimde gelişimiyor diye son anda Çarşamba gününe tekrar gel dedi suni sancı dan korkuyorum biraz
Ceyo93 genccanne yatışınızı hangi doktor verdi sözde bende bugün yatacaktım yatıramadılar bu arada sağsalim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah
genccanne Melek0606 Kendi sancım az az vardı ama taktıkları için şuanda düzenli sancı geliyor açılma 1 cm miş
genccanne Sinemakty ilk gebeliğim sağol canım valla şuanda sancıyı kestiler fitil verceklermiş yumuşaması için bebeğim taşikardi geliştirdi kalbi hızlı atıyır o yüzden durdurdular şimdilik düzenli sancılarım başladı ağrı tabikide şiddetli ama daha da şiddetlenecek Dua edin inşallah sağlıkla bebeğime kavuşayım Ben perinatoloji takipliyim her seferimde farklı dr denk geliyor
genccanne Ayse_Nuryusuf01 Canım çok gitmedi bende 1saat falan şuanda sancım var düzenli ama açılma yok
asena0609 Ayse_Nuryusuf01 Suni sancı size verilen ekstra bi sancı değildir içinde sizin kendi sancılarınızı başlatan bi hormon var yani suni sancı verildiğinde vücuda sancıları başlat deniyo ve sancılarınız başlıyo korkulacak bişey yok kendi sancılarınızı erkene almış olucaklar sadece